Basescu, despre descentralizare: E crima administrativa

Joi, 21 Noiembrie 2013, ora 07:10
1661 citiri
Basescu, despre descentralizare: E crima administrativa

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca prin asumarea raspunderii pe Legea descentralizarii, Romania va fi ravasita, in interes national si se da o lovitura functionarii institutiilor, fiind vorba despre "o crima administrativa".

"Nu vreau sa fiu alarmist, dar avertizez pubic ca este o crima administrativa, nu neaparat pentru ca s-ar da peste cap functionarea acestor institutii - schimbarea stapanilor, bucuria nebunilor- dar se uita definitia statului roman, care e stat unitar", a spus Traian Basescu, la B1TV.

El a aratat ca niciodata ministerele nu se vor putea lipsi de instrumentul teritorial pentru control si verificarea implementarii politicilor care rezulta din legi.

"Va dau scris ca daca vor face aceasta miscare, antinationala, vor trebui sa reinfiinteze in cateva luni noi directii", a spus Basescu.

Intrebat daca nu crede totusi ca cei din USL s-a gandit la aceste lucruri, Basescu a raspuns: "Nu ii suspectati de prea multa inteligenta. Sunt brutali, privesc prioritar interesul politic, sa isi consolideze baronii castigati acum incat nici mama legilor sa nu ii mai miste de acolo".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#romania descentralizare, #basescu descentralizare , #stiri Traian Basescu