Basescu despre Legea salarizarii: Daca toata lumea este nemultumita egal, este o lege echitabila

Luni, 05 Octombrie 2009, ora 12:11
1588 citiri
Basescu despre Legea salarizarii: Daca toata lumea este nemultumita egal, este o lege echitabila

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Forumul Economic Roman, ca Legea salarizarii unitare este echitabila, pentru ca ea nemultumeste in mod egal pe toata lumea, iar Guvernul va trebui sa urmareasca in continuare reformarea statului, precizeaza NewsIn.

 

"Vedeti ca legea nemultumeste pe toata lumea, dar daca toata lumea e egal nemultumita inseamna ca este o lege care a pus capat la ceva, abuzurilor.

Pentru ca nu exista nicio categorie multumita de cum arata noua lege a salarizarii", le-a spus seful statului oamenilor de afaceri straini, vorbind despre masurile guvernamentale.

Presedintele a mai apreciat ca nemultumirea generala este semn al echitatii legii, si ca, in conditiile in care pe marginea acestui act normativ "s-a fabulat foarte mult", rolul autoritatilor in viitor trebuie sa fie un "efort de explicare".

Basescu a aratat ca ca Legea salarizarii unice face parte, alaturi de celelalte doua legi pentru care Guvernul si-a angajat raspunderea- restructurarea agentiilor si Legea Educatiei, dintr-o serie de masuri care vizeaza ce de-a treiea obiectiv strategic al Romaniei-dupa aderarea a NATO si UE, respectiv reformarea statului roman.

"Sper ca intreaga clasa politica sa-si asume acest al treilea obiectiv strategic de dupa Decembrie 1989, incluzand si reforma constitutionala", a subliniat seful statului.

 

#basescu, #lege, #salarizare , #stiri Traian Basescu