Basescu, despre TVA redusa si pensiile sub 2000 RON: ma voi pronunta cu celeritate

Marti, 26 Octombrie 2010, ora 01:01
1364 citiri
Basescu, despre TVA redusa si pensiile sub 2000 RON: ma voi pronunta cu celeritate

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca nu a primit la promulgare legile privind TVA la alimente si neimpozitarea pensiilor mici, mentionand ca se va pronunta cu celeritate si ca se poate miza, din partea sa, pe o pozitie in acord cu interesul national si nu pe una populista, potrivit Mediafax.

El a tinut sa precizeze, raspunzand unei intrebari, ca nu a primit la Cotroceni reglementarile legate de TVA la alimente si neimpozitarea pensiilor mici.

Presedintele a mentionat ca se va pronunta cu celeritate atunci cand le va primi.

"Ma voi pronunta si ma voi pronunta cu celeritate asupra acestor doua legi sau asupra acestei legi. Puteti sa mizati pe o atitudine in concordanta cu interesul national, nu pe o atitudine demagogica sau care de natura sa-i pacaleasca pe romani. Mizati pe o atitudine si o actiune a presedintelui Romaniei in acord cu interesul national", a spus Basescu.

Presedintele Traian Basescu a spus, vineri, la Doljesti (Neamt) ca isi va exprima opinia cu privire la proiectele de reducere a TVA la alimentele de baza si neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei dupa ce le va citi, precizand ca pana in prezent toate informatiile pe care le are sunt din presa.

Traian Basescu a evitat sa spuna daca va promulga legile, declarand ca nu le-a citit pentru ca inca nu le-a primit.

"Tot ce stiu am aflat din presa si de la televizor", a spus presedintele care a precizat ca atunci cand le va primi, le va citi si isi va exprima opinia. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Toate drepturile bănești au fost distribuite către pensionari până la jumătatea lunii aprilie, transmite Compania Națională "Poșta Română" joi, 18 aprilie. Conform operatorului...
#basescu, #tva 5%, #alimente, #pensii , #stiri Traian Basescu