Basescu, Guvernului: Pregatiti un buget pe 2012 fara legatura cu alegerile

Luni, 19 Septembrie 2011, ora 19:45
1176 citiri
Basescu, Guvernului: Pregatiti un buget pe 2012 fara legatura cu alegerile

Presedintele Romaniei le-a cerut ministrilor sa elaboreze un buget pentru 2012 in care sa nu conteze faptul ca vom fi in an electoral si care sa se bazeze pe o crestere economica de 2-2,5%, conform NewsIn.

"Se simte si vedeti cifrele, incetinirea ritmului de crestere economica exact pe pietele pe care Romania exporta. Va sugerez sa pregatiti un buget pentru anul 2012 care sa n-aiba nicio legatura cu alegerile, ci sa aiba legatura cu realitatea. Si asta inseamna un buget care sa ia in consideratie o crestere de 2 - 2,5%. Dar bazata pe investitii", s-a adresat presedintele ministrilor.

"Daca Guvernul va continua sa fie prudent si sa actioneze, pentru ca trebuie sa recunoastem, probabil si pe fondul vacantei parlamentare actiunea a slabit ca ritm, deci daca Guvernul va face ce trebuie, va asigur ca aveti mai mari sanse sa obtineti un rezultat bun la alegeri decat daca veti fi un Guvern care nu va face de frica.

Eu va asigur de tot sprijinul meu atata timp cat actiunea guvernamentala este responsabila si imi asum raspunderea politica alaturi de dumneavoastra, dar dumneavoastra aveti obligatia sa dati drumul la proiecte. Prea multe zac de ani de zile, asteapta poate un moment norocos, nimeni nu vrea sa-si asume decizia", a atras atentia Traian Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#buget, #buget 2012, #an electoral, #alegeri 2012, #basescu , #stiri Traian Basescu