Basescu: Salariatii vor simti cresterea economica "in buzunare" in 2012

Luni, 09 Mai 2011, ora 22:54
1161 citiri
Basescu: Salariatii vor simti cresterea economica "in buzunare" in 2012

Presedintele Traian Basescu a promis romanilor ca la mijlocul anului 2012 vor simti cresterea economica "in buzunare", fiindca tara este stabilizata, informeaza Mediafax.

"Cred ca vremea in care politicenii aveau dreptul sa mareasca salarii, chiar daca nu aveau venituri, sa mareasca pensii, chiar daca nu erau venituri in buget, ca spuneau: sunt cateva luni, rezistam, vin alegerile si pe urma, dupa noi potopul... Asa s-a intamplat in 2008, la finele lui 2008 a venit potopul. Cred ca vremea acestei abordari a politicii a trecut", a declarat Traian Basescu.

El a mai spus la TVR ca "romanilor trebuie sa li se spuna cinstit unde suntem".

"Suntem aici, stabilizati, reluam cresterea economica si nu se va simti in buzunare anul acesta, in veniturile populatiei.

Probabil in 2012, la mijlocul anului, va incepe sa se simta cresterea economica si pentru fiecare salariat, in puterea de cumparare.

Spun probabil pentru ca cel mai mare risc acum este tentatia de a spune ca ne-am stabilizat, ca putem sa marim salariile, pensile. Romania risca sa alunece din nou acolo unde a fost cand a fost nesabuita", a atentionat Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#crestere economica, #salarii pensii, #traian basescu , #stiri Traian Basescu