Ce asigurari de viata ar face romanii presedintilor din marile state

Miercuri, 16 Februarie 2011, ora 10:23
1196 citiri
Ce asigurari de viata ar face romanii presedintilor din marile state

Intr-un exercitiu de imaginatie am rugat asiguratori de pe piata romaneasca sa ne spuna ce asigurari de viata le-ar recomanda liderilor unora dintre cele mai puternice state din lume, dar si presedintelui Traian Basescu. 

Asa ca, pornind de la tipul de personalitate al fiecaruia dintre sefii de stat enumerati mai jos, unii dintre asiguratori au dat cateva exemple pentru Ziare.com.

Potrivit presedintelui Societatii Romanesti de Brokeraj in Asigurari, Gheorghe Grad, toti acesti oameni puternici au prin Constitutie asigurate, atat pentru ei, cat si pentru sotul/sotiile lor urmatoarele: renta viagera, locuinta, transport, paza securizata 24/24, asistenta medicala si altele.

In aceste conditii de ce ar mai avea nevoie de o asigurare de viata?

"Daca ar fi sa isi faca asigurari, desigur ca ar trebui incluse riscuri speciale precum impuscare, rapire si atac terorist si as privi asigurarea mai mult prin prisma veniturilor pe care acestia le realizeaza din activitatea didactica, conferinte, publicarea de carti", a mai declarat Grad.

Traian Basescu

Pentru ca suntem mandri romani, vom incepe prin a prezenta tipul de polita pe care asiguratorii locali i-ar vinde-o lui Traian Basescu.

Fost ofiter in marina, Traian Basescu este fara indoiala una dintre cele mai interesante figuri de pe scena politica post-decembrista. Analistii spun ca Basescu este foarte popular pentru stilul sau deschis. In campania electorala, Basescu a promis sa fie un "presedinte jucator", in contrast cu rolul mai degraba retras jucat de predecesorii sai.

Afla continuarea pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#asigurari viata, #asigurarile presedintilor, #traian basescu , #stiri Traian Basescu