Suspendat, Basescu primeste o oferta de slujba de la o tipografie

Luni, 23 Aprilie 2007, ora 00:07
1078 citiri

Directorul companiei islandeze KVOS International, Birgir Jonsson, firma care detine cea mai mare tipografie din Romania, Infopress, a declarat ca ii ofera un loc de munca presedintelui suspendat Traian Basescu. "Un politician este intotdeauna un bun specialist in vanzari", a mentionat Jonsson.

"Observand situatia politica din Romania, consider ca presedintele trebuie sa-si gaseasca un loc de munca in prezent, drept pentru care noi ii oferim un job aici", a afirmat acesta.
Slujba pentru care reprezentantul companiei islanseze il gaseste pe Basescu potrivit este domeniul vanzarilor.

In ceea ce priveste impactul situatiei politice din Romania asupra firmei pe care o conduce si asupra mediului economic din tara, directorul KVOS a afirmat ca eventualele alegeri ar fi o provocare pentru firma Infopress. "Cu cat sunt mai multe alegeri, cu atat pe tipareste mai multa hartie", a declarat acesta.

"Turbulentele care exista la ora acuala in politica romaneasca demonstreaza faptul ca sistemul functioneaza, ca exista un Parlament si o justitie care lucreaza. Nu cred ca situatia va avea un impact major asupra mediului economic, cu atat mai mult cu cat acesta se afla intr-o maturizare continua, care se va reflecta si asupra politicii", a conchis Jonsson.

KVOS International a achizitionat Tipografia Infopress in 2006. Tipografia detine 50 la suta cota de piata pe reviste si 80 la suta pe publicatii comerciale.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)