Valeriu Tabara: Sunt convins ca se va aplica Cosul Pensionarului

Miercuri, 07 Septembrie 2011, ora 21:58
1650 citiri
Valeriu Tabara: Sunt convins ca se va aplica Cosul Pensionarului

Valeriu Tabara, ministrul Agriculturii, a declarat, miercuri, la Guvern ca este convins ca se va aplica programul "Cosul Pensionarului", precizand ca il sustine, potrivit NewsIn.

Intrebat daca se va aplica programul Cosul de solidaritate pentru pensionari, ministrul Agriculturii a raspuns: "Nu apartine ministerului, dar oricum il sustin, deocamdata nu am datele cam in ce stadiu este".

La insistentele unui jurnalist, el s-a declarat convins ca se va aplica.

"Sunt convins ca da!", a conchis ministrul.

Deputatul UDMR Kerekes Karoly a sustinut, marti, in cadrul Comisiei de Munca de la Camera deputatilor, ca programul "Cosul de solidaritate" este o aberatie, Sebastian Lazaroiu precizand la randul sau ca nu a vazut nimic concret in acest sens.

"Guvernul are in viziune un program foarte interesant pentru pensionari, probabil ati auzit <Cosul de solidaritate> la care domnul presedinte Traian Basescu se opune vehement. Eu personal, este o opinie personala, cred ca este o aberatie acest program cu cosul de solidaritate", a comentat secretarul Comisiei de Munca, Kerekes Karoly.

El l-a intrebat pe Lazaroiu daca este corect ca indiferent de nivelul pensiei toti pensionarii sa beneficieze de acest program, ministrul raspunzand evaziv: "Este o initiativa a UNPR, eu nu am vazut inca..., e un memorandum prin care sa inceapa analiza, dar dureaza, eu nu am vazut niciun lucru concret ca sa pot sa spun intr-un fel sau altul...".

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#valeriu tabara, #tabara cos pensionar, #cosul pensionarului, #pensii , #stiri Traian Basescu