Transelectrica va plati un divident brut de 1,10 lei pe actiune

Marti, 31 Iulie 2012, ora 19:08
1322 citiri
Transelectrica va plati un divident brut de 1,10 lei pe actiune

CNTEE Transelectrica SA va plati, incepand cu data de 20 august 2012, dividentele aferente anului financiar 2011, pentru toti actionarii inregistrati la data de 15 mai 2012, au anuntat reprezentantii companiei.

Dividentul brut este de 1,10 lei pentru o actiune. Actionarii primesc dividendele la valoarea neta, respectiv valoarea

ramasa dupa deducerea impozitului pe venituri din dividende. Impozitul este retinut, declarat si platit la bugetul statului de

catre Transelectrica.

Actionarii cu rezidenta fiscala in Romania, care doresc plata cash, se pot prezenta la orice ghiseu BancPost, cu act de identitate, in cazul persoanelor fizice, si cu procura notariala in original si act de identitate, in cazul persoanelor juridice.

Transelectrica (TEL) a inregistrat in primul trimestru o cifra de afaceri in crestere cu 17,7%, la 884,2 milioane lei (203,1 milioane euro), si un profit de 43,6 milioane lei (10 milioane euro), de 3,7 ori sub castigul din perioada similara a anului trecut.

In primele trei luni ale anului trecut compania a consemnat o cifra de afaceri de 750,8 milioane lei si un profit net de 160,8 milioane lei.

Profitul operational EBIT din primele trei luni din acest an a scazut de peste doua ori, la 71,6 milioane lei (16,4 milioane euro), iar pe partea financiara Transelectrica a inregistrat pierderi de 13,9 milioane lei (3,2 milioane euro).

Transelectrica: Cifra de afaceri in crestere cu 17,7% in T1

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#plata dividente Transelectrica, #plata actionari Transelectrica, #cifra afaceri Transelectrica , #Profit