Boardul Transelectrica are doi noi membri

Vineri, 09 Mai 2014, ora 12:50
1946 citiri
Boardul Transelectrica are doi noi membri

Octavian Lohan, fost sef al Dispeceratului Energetic National, si Gheorghe Visan, care a ocupat mai multe functii de conducere la Transelectrica, au fost numiti in Directoratul companiei.

Potrivit unui comunicat al Transelectrica, remis, vineri, Bursei de Valori Bucuresti, cei doi au fost selectati in aceste functii in baza OUG nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, adica ordonanta privind introducerea managementului privat, si si-au preluat posturile incepand cu data de 8 mai.

Mandatul se acorda noilor membri ai Directoratului pentru perioada ramasa din durata de valabilitate a mandatelor predecesorilor acestora, se mai precizeaza in comunicat.

Octavian Lohan are o experienta profesionala in domeniul tehnic de peste 40 de ani, iar in ultimii 15 ani in diferite functii de conducere operativa, semnificativa fiind cea de director al Dispeceratului Energetic National.

"Se remarca printr-o vasta activitate pe plan national in sistemul electroenergetic national (SEN) al Romaniei si, deopotriva, in colaborarea cu operatorii de transport si de sistem din tarile europene cu care SEN al Romaniei functioneaza interconectat pentru dezvoltarea pietei unice europene de energie electrica', spun reprezentantii Transelectrica.

Gheorghe Cristian Visan are o experienta profesionala in sectorul energetic de peste 24 de ani, iar in domeniul transportului de electricitate, dobandita in special in cadrul Transelectrica si precursoarelor acesteia, de peste 15 ani, dedicati efectiv derularii proiectelor de investitii si pietei de energie, ocupand diferite functii de conducere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#directorat Transelectrica, #octavian lohan transelectrica, #conducere Transelectrica , #stiri Transelectrica