Transelectrica: 1,5 milioane euro pentru asigurarile de sanatate voluntare ale angajatilor

Vineri, 24 Mai 2013, ora 12:18
1589 citiri
Transelectrica: 1,5 milioane euro pentru asigurarile de sanatate voluntare ale angajatilor
Sursa foto: Cronica Romana

Compania nationala de transport al energiei electrice Transelectrica va achizitiona servicii de asigurari voluntare de sanatate pentru personal, valoarea maxima estimata a contractului ridicandu-se la 7,252 milioane lei, potrivit unui anunt publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Contractul de prestare a serviciilor se va derula in perioada 2013 - 2016, compania urmand sa incheie un acord-cadru cu un singur agent economic. Numarul minim de persoane asigurate este de 362 angajati, iar cel maxim de 6.612 salariati.

Atribuirea contractelor subsecvente se va face de regula anual, pentru 12 luni, sau de cate ori apar fluctuatii semnificative ale numarului de asigurati, adica mai mult de 20% din cantitatea initiala a contractului subsecvent, in functie de necesitatile companiei sau de optiunile angajatilor de a intra sau iesi din asigurare. Pentru primul contract subsecvent a fost estimat un numar de 951 de asigurati.

In urma procedurii de licitatie deschisa, contractul va fi atribuit companiei care va prezenta oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic in ceea ce priveste pretul ofertei (pondere de 50%), valoarea limitei asigurate pentru medicamente, valoarea procentului de coplata suportat de asigurator pentru medicamente compensate, valoarea suportata de asigurator din costurile de spitalizare in regim privat, numarul de servicii medicale suplimentare.

Cuantumul garantiei de participare este de 145.000 lei, pentru participarea cu oferta la procedura. Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 iulie 2013, iar perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 90 zile de la termenul limita de primire a ofertelor.

CNTEE Transelectrica SA are 8 sucursale, in Bucuresti, Bacau, Cluj, Constanta, Craiova, Pitesti, Sibiu, Timisoara si Centre de exploatare in 17 localitati - Alexandria, Arad, Baia-Mare, Brasov, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Galati, Iasi, Ploiesti, Ramnicu - Valcea, Resita, Slobozia, Suceava, Targu-Jiu, Targu - Mures, Tulcea, Zalau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
AGA companiei de stat Nuclearelectrica (SNN) nu a luat decizia de continuare a proiectului de construire, pe amplasamentul fostei termocentrale pe cărbune de la Doicești, a unei centrale nucleare...
#cheltuieli Transelectrica, #asigurari sanatate angajati Transelectrica, #asigurari sanatate companii stat , #stiri Transelectrica