Transgaz va distribui un dividend de 29,76 lei/actiune

Miercuri, 25 Aprilie 2012, ora 17:26
1348 citiri
Transgaz va distribui un dividend de 29,76 lei/actiune

Actionarii Transgaz Medias au aprobat, in cadrul Adunarii Generale Ordinare de miercuri, distribuirea unui dividend brut de 29,76 lei/actiune, aferent anului financiar 2011.

Totodata, a fost aprobat termenul de plata a divendelor de sase luni de la data aprobarii situatiilor financiare aferente anului 2011, incepand cu data de 22 octombrie 2012, precum si plata dividendelor catre actionari prin acelasi agent de plata, BRD-Groupe Societe Generale.

Profitul net al transportatorului national de gaze naturale Transgaz SA din Medias a crescut anul trecut cu 4,16%, la 392,02 milioane lei, in timp ce cifra de afaceri a companiei a sporit cu 2,69%, la 1,35 miliarde lei.

Transportatorul national de gaze Transgaz este detinut de statul roman, Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri avand 73,5% din capitalul social, iar Fondul Proprietatea detine aproximativ 15%.

Guvernul va elabora in perioada urmatoare un proiect de lege prin care Transelectrica si Transgaz vor trece in subordinea altor ministere decat cel al Economiei, anunta in martie ministrul Lucian Bode, precizand ca masura este obligatorie prin directiva europeana 72/2009.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#Transgaz distribuire dividend brut, #Transgaz profit net 2011 , #stiri Transgaz