Delta, pe drumul dezvoltarii. Cat te costa sa incepi o afacere?

Miercuri, 04 Iulie 2012, ora 08:15
4580 citiri
Delta, pe drumul dezvoltarii. Cat te costa sa incepi o afacere?

Dezvoltarea Deltei Dunarii a intrat in vizorul autoritatilor, fiind una dintre regiunile cu foarte mare potential din Romania. Asadar, cat te costa sa incepi o afacere intr-o regiune care ar putea inflori in urmatorii ani?

Succesul unei afaceri in Delta Dunarii este asigurat de vadul bun de turisti pe care aceasta zona il are. Turistii straini, dar si cei romani sunt atrasi de croazierele pe Delta. In plus, Delta Dunarii, daca ar fi supusa unui program complex de dezvoltare, creat special pentru aceasta zona, ar putea atrage si alte tipuri de turisti cum ar fi cei din circuite.

"Eu zic ca vadul de turisti ar fi asigurat. Am avea trei tipuri de turisti: turistii de croaziera, care sunt in general austrieci, germani sau americani. Eu chiar as propune crearea unor mini-stratiuni pe Dunare, pentru a ne adresa si turistilor romani. In plus, am putea atrage si strainii care vin in Romania prin circuite si care ar putea trece si pe la Dunare", a precizat Traian Badulescu, fost purtator de cuvant ANAT, pentru Business24.

Dunarea si Delta, regiuni cu potential turistic important. Cand vor veni investitorii?

Business24 va prezinta cele mai atractive oferte pentru pensiuni in Delta Dunarii, potrivit portalului Imobiliare.ro:

Pensiune de 12 camere, 370.000 de euro

O pensiune situata pe bratul Sf. Gheorghe, in localitatea Baltenii de Jos, cu o suprafata utila de 1.700 de mp este scoasa la vanzare cu 37.0000 de euro. Imobilul este finisat atat pe exterior cat si pe interior, are instalatie termica si sanitara. Pensiunea are doua etaje si o mansarda. La parter se gaseste restaurantul si receptia. Spatiul este dispus, pentru celelalte doua etaje, in 12 camere, un apartament si o terasa in aer liber.

Casa cu cinci camere, 55.000 de euro

O casa cu cinci camere, cu o suprafata construita de 120 de mp care ar putea fi utilizata ca pensiune este scoasa la vanzare cu 55.000 de euro. Locuinta, situata in localitatea Mila 23, se vinde cu mobila si toate utilitatile, si o salupa de sase metri cu motor. Casa are doua etaje si mansarda.

Pensiune cu 12 camere, 119.000 de euro

O pensiune de 12 camere in satul Vulturu, din localitatea Maliuc este vanduta cu 119.000 de euro. Locuinta, construita in 2006, are 12 camere, fiecare cu baie proprie, sistem de incalzire prin centrala si aer conditionat. In plus, pensiunea se vinde cu o bucatarie complet utilata, piscina pentru copii si o alta pentru adulti.

Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum intretine Romania inflatia? Aceasta este alimentata de o „super avalansa de tichete", precum cele pentru profesori, pentru mamici, pe langa cresterile de taxe din ultima perioada, potrivit...
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Producătorii chinezi își prezintă cele mai noi modele la Auto China, care a început joi, 25 aprilie, la Beijing. O "cursă pe viață și pe moarte" a început să se desfășoare pe cea...
#pensiuni Delta, #afaceri turism Delta, #proiecte devzoltare Delta Dunarii , #Afaceri in turism