Vrei un business in turism? Vezi ce cabane si hoteluri sunt de vanzare

Vineri, 23 Martie 2012, ora 08:00
5283 citiri
Vrei un business in turism? Vezi ce cabane si hoteluri sunt de vanzare

Visezi la o casa de vacanta pentru a te relaxa in concedii sau pentru a-ti deschide un mic business? Acum este momentul potrivit, te anunta specialistii in imobiliare.

Nu multi romani sunt cei care mai au posibilitatea in aceasta perioada sa-si achizitioneze o casa de vacanta fie pentru folosul propriu, fie pentru inchirierea acesteia.

Ai un buget limitat? Iata care sunt cele mai ieftine cabane/pensiuni scoase la vanzare

Potrivit celei mai recente analize realizate de portalul imobiliare.ro, cea mai ieftina proprietate scoasa la vanzare la nivel national in cadrul sectiunii de hoteluri si pensiuni este o cabana din lemn din Luna Bradului, judetul Mures, ce poate fi achizitionata atat pentru uzul propriu, cat si in scopul inchirierii.

Pretul acesteia este de 11.000 de euro, iar vanzarea acesteia este declarata ca fiind "urgenta". Casa are trei camere, este inconjurata de un teren de 450 de metri patrati si este situata ;a 20 de kilometri de partia de schi din Toplita. Locuinta dispune si de pivnita, magazie de lemne, spatiu de gratar si curte cu loc de parcare.

Pentru 22.000 de euro poti opta pentru o cabana pe Valea Bistrei, in judetul Mures. Porprietatea a fost construita recent, dispune de o suprafata de 85 de mp utili, teresata, living, bucatarue, baie si patru dormitoare complet mobilate.

Preturile cabanelor scoase la vanzare pot varia. Daca iti doresti ceva mai rustic, poti alege o cabana din lemn in zona Vatra Dornei. Pensiunea dispune de 6 dormitoare, 4 bai, living cu semineu, bucatarie, centraka termina pe lemne, termopane, terasa, garaj si foisor cu gratar. Pretul acesteia este de 87.000 de euro.

Vrei o afacere in Busteni? Poti alege o cabana cu 4 camere mari, 3 bai, 3 balcoane plus o terasa la doar 90.000 de euro.

Visezi la un propriul hotel?

Pe segmentul hotelier, cea mai scumpa unitate de cazare scoasa la vanzare este situata in apropiere de Predeal, in zona Clabucet. Pretul acesteia este de 6,5 milioane de euro, insa este cunoscut ca fiind un complex hotelier cu acces direct la cea mai cunoscuta partie din oras. Hotelul dispune de trei unitati de cazare, 50 de camere si o parcare cu 40 de locuri.

Potrivit datelor publicate pe imobiliare.ro, cel mai scump hotel scos la vanzare in apropiere de Cluj Napoca, se afla la 2 kilometru de soseaua ce leaga Turda de Cluj. Hotelul dispune de 45 de camere duble, patru apartamente de lux si o camera pentru persoanele cu deficiente motorii.

O parte a hotelului este dedicata conferintelor, hotelul detinand patru sali de conferinte, cu o capacitate de 220 de locuri. De asemenea, complexul detine o crama, un club, o terasa si o loc destinat organizarii evenimentelor. Pretul hotelului este e 5,6 milioane de euro.

Ofertele din Cluj nu se opresc aici. In centrul orasului, langa Parcul Central este scos la vanzare un hotel de trei stele, cladire istorica din secolul al XIX-lea c dispune de 30 de camere, restaurant de lux si bar. Hotelul este scos la vanzare la pretul de 4,8 milioane de euro.

Potrivit analistilor imobiliari, numarul ofertelor de pensiuni si hoteluri scoase la vanzare este in crestere. In luna ianuarie, numarul pensiunilor scoase la vanzare a sarit de 100, in conditiile in care lunile de toamna erau cele prielnice pentru vanzari. In prezent, orasul Brasov detine cele mai multe cabane si hoteluri scoase la vanzare, iar Constanta se afla pe locul doi in clasament.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#oferte imobiliare ro, #vanzare cabana, #oferte vanzari pensiuni, #oferte vanzari hoteluri, #cabane de vanzare , #Afaceri in turism