Gala Premiilor de Excelenta in Turism 2015: Perfect Tour, "Cea mai buna agentie Business & MICE din Romania"

Joi, 07 Mai 2015, ora 14:34
2310 citiri

Cele mai eficiente si inovative proiecte care au marcat evolutia industriei ospitalitatii si a turismului din Romania au fost premiate in cadrul celei de-a 8-a editii a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment din industria hoteliera, a turismului si a ospitalitatii din Romania

Perfect Tour, liderului segmentului de Business Travel Management (BTM) din Europa Centrala si de Est (CEE), a fost votata "Cea mai buna agentie Business &MICE" de juriu si de clientii corporate si pasionatii de calatorii.

In momentul de fata, in portofoliul corporate al Perfect Tour figureaza unii dintre cei mai mari actori economici din regiune, din domenii precum energie/petrolier, telecomunicatii, industria auto, farma, consultanta si audit, agrobusiness sau IT&C.

De asemenea, Perfect Tour a obtinut medalia de aur la categoria "Cel mai bun website al unei agentii NON-OTA" si a ramas in Top 3 cele mai bune agentii de turism din Romania. Premiile au fost acordate in cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference 2015, organizate de Evensys, pe 6 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

"Castigarea cursei Business & MICE, din cadrul celei mai importante gale nationale de turism, ne onoreaza, dar ne si oblige in acelasi timp.

De acum incolo, va fi si mai provocator. Dar suntem decisi si motivati sa ridicam si mai mult stacheta, cu si mai multa ambitie si creativitate, asa cum am demonstrat, de altfel, in ultimii 11 ani in care Perfect Tour s-a pozitionat cu profesionalism pe calea inovatiei, inspirandu-si clientii si tratand cu transparenta relatiile cu partenerii.

Rezultatul are la baza strategia regionala dezvoltata si perfectionata de-a lungul ultimilor ani de Perfect Tour, precum si o echipa dedicata de specialisti", declara Marian Ionescu, director comercial Perfect Tour.

Juriul Galei Premiilor de Excelenta din cadrul celei de-a 8-a editii a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference a fost alcatuit din specialisti cu nume sonore in industria ospitalitatii si a turismului din Romania.

Iar scopul evenimentului a fost de a premia cele mai eficiente si inovative proiecte, care au marcat evolutia industriei ospitalitatii si a turismului din Romania, precum si de a oferi o perspectiva actuala si clara asupra performantelor atinse in aceasta industrie prin eforturi, inovatie si angajament de lunga durata.

In procesul de jurizare au fost luate in calcul si voturile turistilor sau ale persoanelor interesate de aceste domenii, prin intermediul unei aplicatii online.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România, fruntașă pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Contribuția țării noastre la mult dorita independență a Europei de importurile rusești
România, fruntașă pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Contribuția țării noastre la mult dorita independență a Europei de importurile rusești
Cu toate că producția internă de petrol a României este în scădere, țara noastră pare să joace un rol-cheie pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Clasându-se între primii...
Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm au anunțat recent rezultatele promițătoare ale testelor efectuate cu tehnologia avansată de modulație 1024 QAM (Quadrature Amplitude Modulation), înregistrând o...
#Cea mai buna agentie Business MICE, #Perfect Tour cea mai buna agentie, #Gala Premiilor de Excelenta in Turism , #Agentii turism