Romanii vor turism de lux: Croazierele si circuitele genereaza vanzari record pentru agentii

Duminica, 20 Iulie 2014, ora 15:43
2091 citiri
Romanii vor turism de lux: Croazierele si circuitele genereaza vanzari record pentru agentii
Foto: croaziere-silversea.ro

Piata turismului de lux se afla in plin proces de maturizare si consolidare si, in plus, venirea verii a adus agentiilor de turism vanzari-record in materie de vacante, explica Sorin Vaduvoiu, directorul executiv Perfect Tour, compania care in 2014 a castigat titlul de "Cea mai buna agentie de turism din Romania" si a obtinut argintul la categoria "Turism Business & MICE", in cadrul celei mai importante gale nationale de turism.

Dupa ce a incheiat 2013 cu un avans de 88% fata de 2012, Perfect Tour a inceput noul an in forta. Iar in primul semestru, cifrele realizate au urcat cu 23%, in raport cu aceeasi perioada a anului trecut.

"In primele sase luni ale anului, am obtinut cel mai bun rezultat din istoria companiei. Cifrele-record obtinute in 2013 nu ne-au orbit si am continuat sa acceleram cu acceasi incredere, ambitie si consecventa. Iar rezultatele nu s-au lasat asteptate, ceea ce arata, din nou, ca piata se afla in plin proces de maturizare si consolidare (...)", declara Sorin Vaduvoiu, intr-un comunicat de presa.

Potrivit acestuia, romanii inclina tot mai mult spre croaziere si circuite, dar si destinatii pentru distractia copiilor, precum Disneyland, insa cea mai mare crestere a fost inregistrata pe partea de business travel, mai spune antreprenorul.

"Apropierea verii a consolidat vanzarile de vacante. Cel putin in ceea ce ne priveste, trendul sesizat anul trecut s-a pastrat, turistii incepand sa nu mai priveasca vacanta drept un simplu concediu si sa opteze pentru pachete cu mai multe destinatii, cum sunt croazierele in care in fiecare dimineata te trezisti intr-un nou peisaj, sau pentru vacante complexe, precum circuitele.

Vacantele in care accentul este pus pe distractia copiilor si pe timpul de calitate petrecut in familie sunt un alt vector puternic vara aceasta, itinerariile incluzand opriri de 2-3 zile in parcurile de distractii din Europa, mai ales in magicul Disneyland Paris", explica Vaduvoiu.

Acesta a adaugat ca cea mai mare crestere a fost inregistrata pe partea de business travel management, "unde am reusit sa largim portofoliul de clienti corporate pe care ii servim, precum si pe segmentul VIP/Premium", spune antreprenorul.

Perfect Tour continua in 2014 ofensiva pe piata de turism cu investitii de peste un milion de euro, ce includ o infuzie de tehnologie si lansarea in premiera, in Romania, a unui nou concept de agentie de turism, reunit sub denumirea de "Travel Boutique".

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#vanzari agentii, #turism lux 2014, #vanzari croaziere, #vanzari circuite turistice , #Agentii turism