Vacante Black Friday. Vezi ce oferte au agentiile de turism in saptamana reducerilor

Vineri, 22 Noiembrie 2013, ora 08:05
2990 citiri
Vacante Black Friday. Vezi ce oferte au agentiile de turism in saptamana reducerilor

Si o parte dintre agentiile de turism s-au aliniat campaniei Black Friday, cel mai nou trend in retailul romanesc. Fie ca optam sa petrecem Craciunul in Laponia, Pastele in Tunisia sau ca ne planificam deja o vacanta pe litoral, reducerile pachetelor turistice ajung pana la 50%.

Perfect Tour anunta oferte de vis la preturi "knock-out" in perioada 22-29 noiembrie. Pentru un sejur de patru nopti in Laponia, in perioada Craciunului, la Hotel Sokos, agentia de turism scade pretul de 1494 de euro, la 1314 euro/ persoana. Pentru pachetele cu doi adulti si un copil in camera, tarifele ajung la 1055 euro.

Agentia organizeaza si circuit in Tunisia, in perioada sarbatorilor pascale. Astfel, pretul pentru un sejur de noua nopti scade de la 1040 de euro la 910 euro/persoana.

Pretul unui circuit in India scade de la 1690 de euro la 1520 de euro/pachet, iar in Maroc, de la 1285 euro, la 1135 de euro/pachet. Tot la reducere este si circuitul in Iordania/Israel, al carui tarif scade de la 1430, la 1250 de euro/pachet.

Si un Revelion in Malta se va vinde, pe 29 noiembrie, cu reduceri de 15-20%. Preturile pentru un sejur de cinci nopti ajung la aproximativ 350 de euro la un hotel de trei stele, cu transport cu avionul inclus, si la 510-540 de euro la o unitate de cinci stele.

Agentia Bibi Touring ofera, in aceasta perioada, reduceri pentru sejururile la mare cumparate pentru orice perioada pana in 20 iunie 2014 si platite pana la finalul anului. Astfel, pretul unui sejur de 5 nopti la Hotel Corsa de trei stele, din Mangalia, cu mic dejun inclus, scade de la 556 lei/persoana, la 278 lei.

La hotel Bazar din Vama Veche, pretul unui sejur de sapte nopti, cumparat in aceasta perioada, costa 157 lei/persoana, in loc de 315 lei. Si pentru vacantele in Mamaia, la hotel Yaki, agentia ofera reduceri de 40% din pretul standard.

Agentia Prestige Tours a anuntat o oferta de "Early Black Friday" pentru Kenya. Astfel, o vacanta care costa 2.379 de euro poate fi cumparata vineri cu 1.485 de euro.

Agentia Christian Tour va vinde cu reduceri de 50% sejururile in Halkidiki, cu 45% in Corfu si Thassos si cu 40% in alte statiuni din Grecia, printre care Santorini, Skiathos, Zakynthos sau Creta, dar si in statiunea Kusadasi din Turcia.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#vacante Black Friday, #calatorii Black Friday, #reduceri Black Friday, #agentii turism Black Friday , #Agentii turism