Vezi cat te costa vacanta la mare dupa 15 august

Vineri, 05 August 2011, ora 10:01
3246 citiri
Vezi cat te costa vacanta la mare dupa 15 august

Vremea buna din aceasta vara a facut ca litoralul sa fie luat cu asalt de turistii dornici de soare si distractie. Profitand de acest lucru, hotelierii au decis ca e corect sa mai pipereze putin preturile, comparativ cu anii anteriori.

Daca va aflati insa printre cei care nu au reusit sa ajunga inca la mare sau care asteapta preturile mai mici, atunci trebuie sa stiti ca, de pe 15 august, hotelierii sunt dispusi, ca in fiercare an, sa ieftineasca tarifele.

Preturile incep sa scada treptat, in a doua jumatate a lunii, odata cu intrarea in vigoare a programului pentru sezon intermediar - 'Zile gratuite de vacanta' (15-31 august 2011) si a celui de extrasezon - 'Litoralul pentru toti' (1 septembrie - 15 octombrie 2011).

Ziare.com a incercat sa afle pentru dumneavoastra cati bani veti scoate din buzunar pentru un sejur in a doua parte a lunii august, la un hotel de doua stele, pe litoralul romanesc.

Pentru 3 zile la hotel Cupidon de 3 stele, din Eforie Nord, veti plati 130 de lei de persoana, camera dubla, fara masa. Sejurul este in perioada 19-21 august, asa ca veti beneficia de o reducere de 31 de lei (de la 161 de lei). In ceea ce priveste hotelul, el este situat la aproximativ 350 m de mare si 100 m de Lacul Techirghiol, in apropierea cinematografului de vara.

Tot o vacanta de 3 zile, dar de aceasta data la hotel Pescarus din statiunea Mamaia, in aceeasi perioada ca si cea mentionata mai sus, costa 192 de lei.

Daca alegeti insa perioada dintre 26 si 28 august, veti da 144.

Hotelul este situat in sudul statiunii Mamaia, pe partea cu marea, in apropiere de parcul Aqua Magic si de Satul de Vacanta. La cateva minute de mers pe jos se afla Telegondola si complexul de magazine Perla. Hotelul Pescarus a fost partial renovat, iar unele camere au aer conditionat.

Citeste continuare pe Ziare.com.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#litoral, #vacanta, #oferte litoral, #agentie turism, #turism , #Agentii turism