ANSVSA a aplicat, in perioada 12-16 iulie, amenzi de peste 280.000 lei

Joi, 29 Iulie 2010, ora 16:57
1217 citiri
ANSVSA a aplicat, in perioada 12-16 iulie, amenzi de peste 280.000 lei

Inspectorii ANSVSA au efectuat, in perioada 12-16 iulie, 1.332 de controale la nivel national la unitati din diferite domenii de activitate si au aplicat, pentru neregulile depistate, 155 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 287.599 lei, precum si 103 avertismente, relateaza NewsIn.

Domeniile de activitate vizate au fost: igiena veterinara (764 de controale), sanatate si bunastare animala (239 de controale) si siguranta alimentelor (329 de controale).

De asemenea, au fost retinute oficial de catre inspectorii sanitari veterinari si pentru siguranta alimentelor 3.619 kg si 12,95 litri de produse alimentare, in valoare totala de 38.077 lei.

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a controlat depozite frigorifice, unitati de transare a carnii, unitati de procesare a carnii, abatoare, unitati de procesare a laptelui si produselor lactate, hale de desfacere a produselor de origine animala din piete agroalimentare, carmangerii, macelarii, pescarii, restaurante, cantine, cofetarii, patiserii, pensiuni agroturistice, magazine alimentare, targuri de animale, unitati de asistenta sanitara veterinara, farmacii veterinare, supermarket-uri, dar si unitati de crestere a bovinelor, ovinelor si caprinelor, porcinelor si pasarilor. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#ansvsa, # amenzi, # lei , #Agroturism