Vacanta de Paste. Cele mai bune oferte low cost si cele mai ieftine destinatii

Marti, 09 Aprilie 2013, ora 14:43
3278 citiri
Vacanta de Paste. Cele mai bune oferte low cost si cele mai ieftine destinatii
Romanii vor cheltui 2,1 milioane de euro pentru vacanta in strainatate in 2013

Pretul biletelor de avion pentru destinatiile favorite de romani in perioada sarbatorilor pascale, precum Viena, Paris sau Torino incepe de la 100 de euro.

Cele mai mici tarife sunt oferite de companiile low cost. Business24 a selectat cele mai bune tarife de zbor pentru perioada 29 aprilie-10 mai.

Zbor Bucuresti - Viena, de la 100 euro

- Wizz Air, de la 100 de euro

- Austrian Airlines, de la 117 euro

- Tarom, de la 130 de euro

Zbor Bucuresti - Paris, de la 160 de euro

- Blue Air, de la 160 de euro

- Wizz Air, de la 169 de euro

- Air France, de la 205 de euro

- Alitalia, de la 216 euro

Zbor Bucuresti - Torino, de la 180 de euro

- Alitalia, de la 180 de euro

- Airfrance, de la 238 de euro

Zbor Bucuresti - Praga, de la 158 de euro

- Czech Airlines, de la 158 de euro

- Austrian Airlines, de la 200 de euro

- Swiss, de la 250 de euro

Zbor Bucuresti - Roma, de la 90 de euro

- Blue Air, de la 90 de euro

- Wizz Air, de la 100 de euro

- Alitalia, de la 180 de euro

Zbor Bucuresti - Atena, de la 235 de euro

- Tarom, de la 235 de euro

- Olympic Air de la 250 de euro

- Air Malta, de la 290 de euro

Zbor Bucuresti - Madrid, de la 150 de euro

- Wizz Air, de la 152 de euro

- Lufthansa, de la 230 de euro

- Swiss, de la 254 de euro

Pachete turistice speciale pentru tari cu traditii ortodoxe

Daca vreti sa vizitati, de Paste, leaganul crestinismului sau, pur si simplu, sa va relaxati si sa vedeti obiceiurile din alte tari ortodoxe, agentiile de turism au multe oferte, selectate de ziare.com.

Israel. Pentru sase nopti intr-un hotel de 4 stele din Betleem, Golden Park Resort, situat la doar un kilometru de Biserica Nativitatii si in apropierea mai multor situri arheologice, va trebui sa platiti 385 de euro/persoana.

Hotelul dispune de 45 de camere cu grup sanitar complet utilat, aer conditionat, telefon, TV satelit si seif, un restaurant cu specific oriental si international, precum si o piscina.

In pret intra nu doar cazarea, ci si biletul de avion, transferul de la aeroport la hotel, mic dejun si cina, o excursie de jumatate de zi in Tel Aviv si Jafa, precum si asistenta turistica pentru intreaga perioada. Nu sunt incluse taxele de aeroport, care se ridica la 50 de euro de persoana, asigurarea medicala de calatorie si asigurarea sterno si nici taxele de intrare la obiectivele turistice.

Pentru 695 de euro puteti petrece sarbatorile pascale in Moscova si Sankt Petersburg, in pret fiind inclus biletul de avion dus - intors, transportul cu avionul intre cele doua orase si cazarea la hoteluri de 4 stele, plus mic dejun (2 nopti in Moscova, 4 in Sankt Petersburg).

De asemenea, sunt incluse o cina, in prima seara, si pranzul de Paste, la un restaurant local, tururi panoramice cu un ghid local in cele doua orase, vizitarea fortaretei Petru si Pavel, vizitarea muzeului Ermitaj, vizitarea complexului Kremlin, a metroului din Moscova, cu intrare in statiile reprezentantive, precum si a Catedralei Sf. Basil.

Israelul, printre cele mai cautate destinatii de Paste

In schimb, va trebui sa platiti separat taxa de aeroport, de 130 de euro/persoana, taxa pentru viza, de 50 euro/persoana, 25 de euro pentru insotitorul de grup si asigurarea medicala de calatorie.

Grecia. In apropiere de Muntele Athos, un sejur de 3 nopti/4 zile, la hotelul Akti Ouranopolis, costa 112 euro de persoana, fara transport. Hotelul este construit pe o plaja din Halkidiki si are 70 de camere dotate cu aer conditionat, telefon, frigider, TV satelit si uscator de par. In plus, hotelul are propria sa plaja, unde exista un bar, umbrele, sezlonguri, loc de joaca pentru copii, jocuri TV si verande.

In pretul mentionat intra si masa traditionala de Paste, servita dupa miezul noptii, precum si un pranz festiv cu muzica live, in prima zi de Paste.

Bulgaria. Cele mai ieftine oferte sunt pentru statiunea Nisipurile de Aur, binecunoscuta pentru romani.

Astfel, in hotelul de 3 stele Shipka, din centrul statiunii, la 200 de metri de plaja, 2 nopti de cazare, in regim all inclusive, costa 46 de euro de persoana. In pret intra si accesul la piscina interioara, sezlonguri, sala de fitness, Internet wireless, sauna si jacuzzi, precum si parcarea.

Pentru 236 de euro de persoana puteti petrece zilele libere cu ocazia Pastelui in Istanbul, la hotelul de 3 stele Grand Rosa, aflat la 100 de metri de Marele Bazar si in apropiere de Moscheea Albastra, Hagia Sofia si Palatul Topkapi.

Tariful este pentru 4 nopti de cazare, cu mic dejun inclus. De asemenea, veti asista si la un spectacol traditional turcesc.

Trebuie, totusi, sa platiti separat transportul, preturile fiind de 160 de euro/persoana, bilet de avion dus-intors (cu taxe incluse) sau 65 de euro/persoana (doar dus).

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#vacanta low cost, #vacanta paris, #vacanta Viena, #vacanta Torino, #oferte vacante Paste , #Atractii turistice