Cat te costa o "vacanta de colectie"?

Vineri, 01 Iulie 2011, ora 10:52
3532 citiri
Cat te costa o "vacanta de colectie"?

Maldive, Seychelles si Mauritius sunt destinatii de vacanta pentru turistii care aloca un buget generos concediului, dar care ii rasplatesc pe acestia cu peisaje de vis si cu obiective turistice fascinante. Pretul pentru un sejur in aceste locuri excentrice incepe de la 1.500 de euro/persoana, precizeaza Carmen Visalon, marketing specialist in cadrul agentiei Happy Tour.

"Cele mai solicitate astfel de destinatii sunt insulele exotice precum Maldive, Seychelles, Mauritius si Bali, dar si Tailanda, cu Koh Samui. Un buget minim porneste de la 1.500 de euro/persoana si poate sa urce pana la sume considerabile.

Totul tine de serviciile pe care si le doresc turistii. De regula, pachetele de servicii standard cuprind biletul de avion, transferul aeroport-hotel-aeroport si cazarea", a precizat reprezentantul agentiei de turism, pentru Bloombiz.

In afara de aceste destinatii exotice, oferta agentiilor a inceput sa includa si locuri precum Polinezia Franceza si Malaysia.

"Cele mai noi sunt Polinezia Franceza cu renumitele sale Bora Bora, Iles du Vent si Tahiti, si Malaysia, taramul padurilor de mangrove, al elefantilor si a plantatiilor de orhidee.

Aceste destinatii sunt preferate mai ales de cei care au o slabiciune pentru sporturi nautice, precum yachting, scuba diving, inot si snorkeling, dar si pentru cei care vor sa se rasfete cu mancaruri aparte, spa-uri de lux si privelisti de neuitat", a mai spus Carmen Visalon.

In mod paradoxal, desi Romania inca nu a scapat de criza, turistii romani sunt din ce in ce mai tentati de locuri exotice in care sa isi petreaca vacanta.

Agentii de turism confirma faptul ca numarul turistilor interesati de o vacanta in strainatate, intr-o tara exotica nu a scazut, ci dimpotriva, ofertele speciale pentru biletele de avion au transformat destinatiile exotice in vacante mult mai accesibile.

In general, clientii pachetelor turistice stabilite pentru locatii excentrice sunt tinerii casatoriti, care isi doresc o luna de miere intr-un cadru unic.

Printre recomandarile pe care le face Carmen Visalon turistilor se numara rezervarea vacantei din timp si solicitarea informatiilor suplimentare consultantilor in turism, cei mai in masura sa prezinte cu lux de amanunte destinatiile exotice si sa iti ofere o vacanta de colectie.

Pentru Maldive, ofertele incep de la 1200 de euro, de persoana, un sejur de sapte nopti, conform datelor publicate pe infoturism.

Agentia Garrido iti propune un pachet care presupune 7 nopti de cazare, in camera dubla, la un hotel de patru stele, transport cu avionul, transferul de la aeroport la hotel si retur si mic dejun.

Cea mai ieftina oferta pentru Seychelles, conform infoturism, este oferita de agentia Z Tour si incepe de la 895 de euro, un pachet de sapte nopti de cazare, la un hotel de patru stele, conform datelor oferite de acelasi portal.

Hotelul se afla pe plaja, la numai 30 de minute de capitala Victoria si de aeroport. Camerele sunt moderne si au mobilier din lemn.

Agentia Oceania Travel iti ofera cel mai mic pret pentru un concediu in Mauritius. Tariful pachetelui de sapte nopti porneste de la 330 de euro, de persoana, pentru un hotel de trei stele.

In cazul in care vrei sa pleci in Malaysia, va trebui sa platesti cel putin 953 de euro, dar pentru o vacanta de doar trei nopti, la un hotel de trei stele.

Pretul este valabil pentru agentia Adria Travel, care iti ofera oportunitatea sa te cazezi intr-un hotel tip boutiq, aflat bulevardul Bintang, din centrul Kualei Lumpur.

 

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#concediu bora bora, #destinatie exotica, #turisti, #vacanta , #Destinatii exotice