Romanii, mari amatori de croaziere! Vezi cele mai scumpe vacante pe ape

Luni, 16 Ianuarie 2012, ora 18:50
3867 citiri
Romanii, mari amatori de croaziere! Vezi cele mai scumpe vacante pe ape
Croaziere de lux

Dezastrul navei Costa Concordia, asemuit deja cu cel al Titanicului, a pus pe jar intreaga industrie a vacantelor de lux. La bordul navei se aflau 29 de turisti romani care au ales sa-si petreaca concediul pe unul dintre cele mai luxoase vas din lume.

Numarul mare de romani aflati la bordul Costa Concordia nu este o intamplare, croazierele fiind la mare cautare la noi in tara.

"Segmentul de vacante de lux nu a suferit prea mult de cand a inceput criza", a declarat pentru Cristina Barsan, sales manager in cadrul agentiei Perfect Tour, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania.

Conform estimarilor din industrie, anul trecut, peste 9.000 de romani au plecat in croaziere, vacante in care au cheltuit aproximativ 8 milioane de euro.

Lux pe apa

Pentru cea mai scumpa croaziera din portofoliul Perfect Tour un roman trebuie sa scoata din buzunar 5.230 de euro. Pentru aceasta suma va petrece 14 nopti pe vasul Paul Gauguin.

Nava va pleca pe 7 aprilie din Papeete, Tahiti, asadar, la aceasta suma se adauga si drumul pana la Los Angeles, de unde clientii beneficiaza de un zbor inclus in pret pana pe insula din Oceanul Pacific.

Nava este descrisa ca fiind cea mai rafinata si luxoasa din categoria celor de dimensiuni mici, capacitatea sa fiind de doar 332 pasageri. Paul Gauguin va naviga prin insulele din Tahiti, Polinezia Franceza sau Insulele Cook.

O alta vacanta de lux pe un vas de croaziera poate fi achizitionata pentru 2.950 de euro de persoana. Turistii vor petrece sase nopti pe Canalul Du Midi din Franta, vasul Nava Rosa fiind un iaht in miniatura, cu o capacitate de doar opt pasageri.

Imbarcarea are loc pe 15 aprilie, in localitatea Montpellier, iar turistii se pot opri din cand in cand pentru a vizita cele mai interesante locuri de pe rau. Puntea vasului este amenajata sub forma unei gradini de lux, unde vor fi servite cele mai bune vinuri frantuzesti.

Tot in Franta, romanii pot petrece o vacanta de 11 zile pe vasul Scenery ce va face turul Coastei de Azur, prin Burgundia si Provence. Pentru un pret ce porneste de la 2.206 euro de persoana, turistii vor lua parte la o aventura ce incepe cu o petrecere de doua nopti si un tur al Orasul Luminilor, dupa care vor calatori spre Burgundia, pentru o degustare de vinuri.

Vacanta pare perfecta pentru gurmanzii care vor sa descopere bucataria frantuzeasca si sa guste din cele mai luxoase si elegante feluri de mancare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#croaziera lux, #croaziera concordia, #accident croaziera, #croaziera perfect tour, #vacanta lux, #vacanta scumpa, #vacanta franta , #Destinatii exotice