Scad preturile pentru destinatiile exotice. Operatori: Cererea e tot mai mare

Luni, 20 Aprilie 2015, ora 15:13
1918 citiri
Scad preturile pentru destinatiile exotice. Operatori: Cererea e tot mai mare
Foto: Eturia

Destinatiile exotice sunt tot mai cautate si, implicit, tot mai accesibile pentru romani, remarca operatorii din turism.

De la an la an, turistii si-au putut rezerva sejururi in destinatii exotice fie la preturi mai mici, fie cu mai multe servicii incluse.

Scaderea procentuala a preturilor, incepand din 2012, este de pana la 6% pe an, in functie de destinatie si de perioada anului in care se calatoreste.

Business24 va prezinta trei motive pentru care sejururile in destinatii exotice sunt mai accesibile, intocmite de agentia Eturia:

Turistii romani opteaza mai des pentru vacante in destinatii exotice

Cresterea cererii pentru sejururile exotice angreneaza automat si preturi mai mici.

Agentiile de turism isi pot rezerva mai multe camere si bilete de avion, beneficiind de tarife de grup mai bune.

Intarirea colaborarii agentiilor de turism cu partenerii locali straini

Partenerii locali din strainatate ai agentiilor de turism din Romania au inteles dinamica turistilor din Romania si isi doresc sa lucreze mai mult cu turistii din Europa de Est.

Cu cat rulajul de vacante este mai mare, cu atat tarifele percepute sunt mai mici sau includ servicii suplimentare.

Promotiile la biletele de avion

Biletul de avion este una dintre cheltuielile cele mai importante in conturarea pachetului final de vacanta.

Promotiile companiilor aeriene determina preturi mai mici ale sejururilor turistice, iar in ultimii 2 ani companiile aeriene au reduceri semnificative si oferte speciale pentru destinatiile exotice.

"Dupa 8 ani de activitate si 164.168 de zile de vacanta vandute, tot mai multe agentii de turism sau hoteluri partenere din strainatate ne scriu ca sa ne ofere reduceri suplimentare pentru turistii nostri.

Sunt interesati de potentialul pietei din Romania si se intampla deseori, de exemplu, in Republica Dominicana, Mexic sau Cuba, sa umplem hotelurile de romani in anumite perioade.

Deci, si romanii sunt interesati de destinatiile exotice pe care le oferim" a declarat Sorin Stoica, co-proprietar agentia de turism Eturia, specializata pe vacante personalizate si circuite in destinatii exotice.

Cat costa o vacanta exotica

Operatorii au realizat o serie de reduceri in aceasta perioada, iar un circuit China - Hong Kong pentru 14 zile costa 2.490 euro / persoana cu transportul, cazarea si transferurile incluse.

Un circuit Canada pentru 11 zile costa 1.890 euro, un circuit Cuba pentru 13 zile - reducere costa 1.750 euro, un sejur Republica Dominicana pentru 9 zile 1.280 euro si un sejur Mexic pentru 11 zile costa 1.570 euro.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#preturi sejururi lux, #preturi destinatii exotice , #Destinatii exotice