Servicii all inclusive pentru turistii germani, pe litoralul romanesc

Luni, 21 Mai 2012, ora 13:29
2097 citiri
Servicii all inclusive pentru turistii germani, pe litoralul romanesc

Thomas Cook Neckermann revine dupa sase ani in Romania si incheie contracte cu mai multe hoteluri de pe litoral in sistemul all inclusive, solicitat de turistii germani, printre acestea numarandu-se unitati detinute de oamenii de afaceri Josef Goschy si George Copos.

Astfel, Thomas Cook Neckermann a semnat contracte all inclusive pentru cate 50 de camere din hotelurile Amiral si Comandor din Mamaia, detinute de Josef Goschy, proprietarul lantului Unita Turism, si pentru 30 de camere din hotelul Europa (Eforie Nord), aflat in proprietatea omului de afaceri George Copos.

De asemenea, a fost incheiat un contract de servicii all inclusive si cu hotelul de cinci stele Saturn din statiunea cu acelasi nume, administrat de Linica Stan, directorul general al THR Marea Neagra, firma care administreaza hotelurile de pe litoral ale SIF Transilvania.

Servicii all inclusive pentru turistii germani, de la 1 iunie

"Aceste hoteluri vor oferi servicii all inclusive pentru turistii germani incepand cu 1 iunie. Preturile vor fi de 38-43 de euro pe noapte locul in camera dubla, pentru ca fiind o piata noua pentru Neckermann trebuie sa intram cu preturi mici. Neamtul se uita la preturi si tine cont de ele", a declarat agentiei MEDIAFAX Gheorghe Marginean, directorul si proprietarul agentiei Karpaten Turism, care reprezinta in Romania concernul Thomas Cook Neckermann.

El estimeaza ca in acest an vor veni in Romania prin Thomas Cook aproximativ 5.000 de turisti germani, dintre care circa 1.000 vor alege unitatile care practica sistemul all inclusive, iar 4.000 vor alege hotelurile Iaki si Richmond (ambele din Mamaia), Doina (Neptun) si Cleopatra, Balada si Hora (Saturn).

"Voi trece la all inclusive din acest sezon, pentru ca ne-au obligat prin contract cei de la Neckermann. N-am mai practicat acest sistem pana acum", a declarat agentiei MEDIAFAX Josef Goschy, unul dintre cei mai mari hotelieri din Romania.

El a adaugat ca in hotelurile pe care le detine au inceput sa soseasca deja primii turisti din Germania.

Reprezentantul Anna Hotels, compania hoteliera detinuta de George Copos, crede ca "all inclusive" este mult spus pentru ceea ce ofera hotelurile romanesti turistilor straini.

"All inclusive adevarat se face in Turcia sau Bulgaria unde, pe langa mancare si cazare, este inclus si entertainment-ul. Noi avem un deal cu Thomas Cook pentru cazare, pensiune completa si bauturi la mese. Aceste pachete sunt vandute catre germani, dar pot fi cumparate si de turistii romani sau, daca acestia prefera, pot face rezervare si doar pentru cazare cu mic dejun sau demipensiune", a spus Dan Volentir, business development maager la Ana Hotels.

Gheorghe Marginean a explicat ca doar 20% dintre cei 5.000 de turisti germani care vor fi trimisi anul acesta de Thomas Cook pe litoral se vor caza in Mamaia.

"Nemtilor, Mamaia li se pare enorm de scumpa. Pentru luna august, tariful unui hotel de patru stele in Mamaia vandut pe piata germana este 55-57 de euro pe noapte, locul in camera dubla, cu mic dejun inclus. In Bulgaria, in schimb, la Nisipurile de Aur, un hotel de patru stele, in regim all inclusiv, vinde locul in camera dubla in luna august cu 32-35 de euro pe noapte", a afirmat Marginean.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#servicii all inclusive litoral, #turisti germani servicii litoral , #Destinatii turistice Romania