Cele mai bune sejururi de sase stele

Miercuri, 20 Iunie 2012, ora 08:15
2952 citiri
Cele mai bune sejururi de sase stele

Pentru ca litoralul romanesc este scump si cu servicii de o calitate mai mult decat indoielnica, pentru ca cel bulgaresc este nesigur, iar cel grecesc a devenit riscant, iti propunem destinatii turistice exotice si in acelasi timp ferite de tumultul crizei din zona euro.

Maldive sau Qatar? O intrebare care te poate macina, mai ales cand ai finantarea necesara unei astfel de vacante. Site-ul Infoturism.ro vine in ajutorul celor indecisi in privinta destinatiei, a hotelurilor si a petrecerii timpului liber.

Maldive este o tara insulara formata dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India in Marea Laccadivelor din Oceanul Indian. Cei 26 de atoli ai arhipelagului formeaza un teritoriu ce contine 1.192 de insule, din care 250 sunt locuite.

Un atol plin de hoteluri de lux

Micul stat insular reprezinta o atractie turistica pentru multi romani, iar in atolul North Male exista o serie de complexuri hoteliere de lux.

Centru al turismului din Maldive, Atolul Male Nord are cel mai mare numar de statiuni.

Cel mai mare recif este Dhiffushi Falhu, cu o lungime de aproximativ 13 km. In North Male locuieste cea mai mare parte a populatiei si tot aici se afla si capitala, Male. De aceea este in acelasi timp si atolul cel mai apropiat de aeroport. Oferta sporturilor nautice include navigatie, scufundari si surfing.

Se pot vizita Muzeul National si Parcul Sultan, situat in apropierea muzeului, Hukuru Miski, o veche moschee, Moscheea Vinerea Mare, clubul Babuna. Pentru shopping exista Singapore Bazaar, cu produse locale, traditionale, dar si de import.

Aproape 2.500 de euro, un sejur pentru o persoana

Unul dintre ele este Hotel Constance Halaveli Resort, unde un sejur costa 2.489 de euro, in perioada 13 -21 iunie.

Serviciile incluse in acest pret sunt biletul avion, cu plecare din Germania, masa all inclusive, taxele de aeroport, transfer de la aeroport la hotel si inapoi la aeroport, cazarea pe timp de sapte nopti si masa, conform ofertei.

Nu sunt incluse in serviiciile de baza asigurarea de calatorie, excursiile optionale si transportul din Romania pana in Germania.

Qatar, o varianta interesanta la celebrul Dubai

O alta destinatie de vacanta interesanta in Golful Persic, alta decat celebrul Dubai, o reprezinta Qatar. Un sejur de o saptamana in capitala statului arab, costa 1.649 de euro.

In acest tarif sunt incluse biletul de avion, zborul direct Frankfurt - Doha si retur, zbor cu companie de linie Lufthansa, taxele de aeroport, catering in avion, bagaj de mana 10 kg/persoana, bagaj la cala 20 kg/persoana, transferul de la aeroport la hotel si inapoi, cazarea pe timp de sapte nopti in camera dubla pentru doua persoane si micul dejun.

Exista insa si servicii care nu sunt incluse in pretul sejurului, iar acestea sunt reprezentate de zborul cu avionul din Romania catre catre Frankfurt, Germania, care poate ajunge la aproximativ 300 euro/persoana, asigurarea medicala/storno, care mai scoate si ea din buzunar inca 35 de euro.

Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
#vacanta de lux, #vacanta exotica, #sejur sase stele, #destinatii turistice exotice, #vacanta maldive, #vacanta Qatar , #Ghid calatorie