Brandul Sofitel ajunge in Dubai

Sambata, 17 Martie 2012, ora 12:05
1590 citiri
Brandul Sofitel ajunge in Dubai

Lantul hotelier francez de lux, Sofitel, parte a gigantului grup Accor, isi doreste sa-si mareasca numarul de hoteluri "So by Sofitel", deschizand in urmatorii cinci ani inca 18 hoteluri, inclsuiv o proprietate in Dubai.

Firma are in prezent doua proprietati sub care opereaza marca sa, insa planurile sale de expansiunea vizeaza in principal Cairo si Beirut, potrivit CPP Luxury.

"In cele din urma, vom mai deschide 18 hoteluri in urmatorii 5-7 ani. Mi-ar placea ca brandul "So by Sofitel" sa ajunga in Dubai, Cairo, dar si in alte parti din Orientul Mijlociu. Vedem de asemenea, o oportunitate in Beitut.

Destinatiile trebuie sa fie legate de moda si design. Hotelul pe care l-am deschis in Bangkok este de necrezut fiindca oaspetii isi pot alege camera in functie de designerul preferat", a declarat CEO-ul Sofitei, Robert Gaymer.

Uniformele angajatilor, dar si accesoriile din hotel, cum ar fi halatele de baie si sapunurile, sunt toate realizate de designeri faimosi. La nivel mondial, grupul si-a pus amprenta pe proprietati in Singapore si Sydney, iar orase precum Londra, Paris si New York fac cu ochiul din ce in ce mai mult brandului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#Sofitel Dubai, #hoteluri Sofitel, #Sofitel hoteluri designeri , #Hoteluri