Cele mai tari PISCINE din SUA

Duminica, 24 Iulie 2011, ora 14:06
3066 citiri
Cele mai tari PISCINE din SUA

In timp ce majoritatea piscinelor are un singur scop, respectiv acela de a permite turistilor cateva momente de relaxare, unele bazine de lux sunt menite pur si simplu sa te duca intr-o lume cu totul si cu totul speciala, intr-un univers acvatic.

Toate piscinele prezentate in continuare se gasesc pe continentul american, dar vacanta in Statele Unite ale Americii va fi cu atat mai spectaculoasa daca alegi pentru cazare unul dintre hotelurile in care se afla aceste piscine unice.

Bazinele selectate de BusinessInsider sunt spectaculoase si iti promit momente speciale, in care te poti scufunda intr-o stare profunda de relaxare.

Daca ai cumva nevoie de serviciile unui majordom, este suficient sa suni din clopotel si cineva va veni imediat, sa iti curete ochelarii de soare sau iti faca un masaj si reflexoterapie.

Piscina Hotelului Beverly Hills, Los Angeles



Cu 21 de cabine private, Pink Palace reprezinta o oaza inconjurata de palmieri. Orice ai nevoie iti va fi adus de personalul inalt calificat. Acesta iti va aduce de la ochelari de soare curati, pana la prosoape inghetate sau sorbet proaspat.

In apa se aude muzica, iar cand iesi din piscina poti urmari programele de televiziune pe ecranele uriase, cu ecran plat. La finalul zilei, o cina delicioasa te asteapta in propriul tau separeu.

Piscina hotelului Four Seasons, Maui


Cu un jacuzzi la fiecare capat si cu o fantana centrala, Pool Fountain la Four Seasons Maui te ispiteste cu experiente de neuitat.

Poti sa suni oricand pentru un valet care va sta la dispozita ta. Iti va aduce sucuri si cocktailuri apetisante, gustari care sa te racoreasca sau apa Evian.

De asemenea, iti poate face un masaj si reflexoterapie. De doua ori pe zi, personalul te va rasfata cu gustari, salate si bauturi suplimentare.

Piscina Delano



Descris mai degraba ca un "Salon de apa" si nu ca o piscina, bazinul Delano si-a castigat o bine meritata reputatie printre turisti. Acestia recunosc ca muzica linistitoare, subacvatica, ii aduce intr-o veritabila stare zen.

Cu zone separate, dedicate plutirii si meditatiei, piscina este una dintre cele mai cautate. In plus, pentru fanii yoga, proprietarii au amenjat un spatiu special, in asa fel incat acestia sa poata practica exercitiile favorite in timpul diminetii.

Wynn Las Vegas



Inspirat de Riviera Franceza, Wynn Las Vegas are doua piscine spatioase, un bazin construit in stil european si doua jacuzzi.

Daca toate acestea nu sunt suficiente, oaspetii se pot relaxa oricand la cabanele exclusiviste, intr-un cadru intim, unde sa se poata bucura de momentele vacantei in voie.

Cabanele sunt dotate cu mini frigider, televizor plasma si scaune comode, pe terase. In plus, fiecare cabana are o echipa care va avea grija de fiecare turisti in parte, asigurandu-se ca primesc tot ce solicita.

W South Beach



Unul dintre hotelurile de top din Miami nu putea avea decat piscine pe masura. Cele doua bazine impresionante sunt pline cu apa limpede si au un sistem care iti permite sa asculti muzica subacvatica.

Echipa care se ocupa de piscina are girja sa nu iti lipseasca  nimic, de la bauturi racoritoare, prosoape reci, masti pentru fata sau ochi. Te poti retrage la "sectia de bronzare", ca sa fii sigur ca vei obtine acel bronz auriu, specific pentru Miami, puncteaza BusinessInsder.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#hotel piscina, #top piscine, #turisti, #vacanta , #Hoteluri