"Criza, oportuna pentru construirea de hoteluri"

Luni, 09 Noiembrie 2009, ora 15:14
863 citiri
"Criza, oportuna pentru construirea de hoteluri"

Rob Palleschi, seful global al brandului Doubletree by Hilton, a declarat intr-un interviu pentru Agentia NewsIn ca acum, in perioada de criza, este momentul potrivit pentru a investi in constructia de hoteluri, intrucat preturile terenurilor si ale materialelor de constructii sunt in scadere. 

"Economia e intr-adevar dura acum, dar e momentul oportun pentru a construi.

Nu sunt expert in piata din Romania, dar preturile terenurilor sunt in cadere libera peste tot in lume si poti achizitiona la un pret bun un teren intr-o zona buna.

La aceasta se adauga mana de lucru mai ieftina, precum si faptul ca pretul materialelor de constructie este, de asemenea, scazut", a precizat Rob Palleschi.

Acesta a afirmat totodata ca Hilton nu are o strategie exacta pentru 2010, in contextul crizei economice globale.

"La nivel global, ce a fost mai greu a trecut. Vom vedea ca gradul de ocupare al hotelurilor va creste, incepand cu jumatatea lui 2010, comparativ cu 2009.

Tarifele vor ramane oarecum constante. Oricum, ne asteptam chiar la cresteri sesizabile ale pietei incepand din 2011, pentru ca, in general, clientii sunt sensibili cand vine vorba de pret", a explicat Palleschi.

Reprezentantul Hilton este, de asemenea, optimist in ceea ce priveste rezultatele viitoare si oportunitatile de dezvoltare.

"Verificam de doua ori pe an performantele fiecarui hotel Hilton in parte, deci individual, si nu comparam rezultatele in functie de regiune.

O echipa verifica daca hotelurile Hilton sunt la standardele cerute de grup, iar o alta echipa verifica rezultatele financiare ale acestora, inclusiv rezervarile pe lunile urmatoare. Am reevaluat tot business-ul dintr-un punct de vedere functional.

Noi le permitem proprietarilor hotelurilor sa ia decizii pentru a fi eficienti.

Noi le oferim consultanta, dar proprietarii sunt cei care iau deciziile finale", a afirmat Palleschi.

Totodata, seful global al Doubletree by Hilton considera ca, pentru a avea succes, trebuie sa ai grija de clientii tai, dar si de oamenii care au grja de acei clienti, precum si de comunitatea locala.

 

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#criza, # oportun, # construire, # hoteluri , #Hoteluri