Flynova, primul tour-operator rapus de criza

Luni, 27 Aprilie 2009, ora 00:14
2016 citiri
Flynova, primul tour-operator rapus de criza

Flynova, divizia locala a grupului Novatours, cel mai mare tour-operator din Tarile Baltice, si-a suspendat pe termen nelimitat activitatea din Romania din cauza situatiei economice actuale.

Reprezentantii companiei spun ca astazi are loc ultimul zbor, o cursa care aduce in tara un grup de turisti din Egipt.

Clientii isi pot primi banii inapoi

Cei peste 100 de clienti care au apucat sa-si rezerve deja vacantele in Turcia si Grecia pentru sezonul de vara pot sa-si recupereze banii integral sau sa opteze pentru alternativele oferite de Flynova, de a calatori prin intermediul altor tour-operatori din piata. Rezervarile hotelurilor si toate celelalte beneficii - early booking (reducerile pentru achizitionarea pachetelor din vreme) sau bonusurile pentru clientii fideli - vor ramane valabile.

"Am demarat activitatea pe piata din Romania inainte de aparitia crizei economice si ne-am desfasurat activitatea in conditii dificile. O mare parte a agentiilor de turism aveau deja relatii stabile cu alti tour-operatori, iar misiunea Flynova de a oferi acestora avantaje sporite nu a fost usoara.

Cu toate acestea, am reusit sa stabilim contracte cu mai mult de 350 de agentii. Din pacate, perspectivele pietei nu corespund obiectivelor noastre, iar acest lucru ne-a fortat sa decidem suspendarea activitatii", a declarat Raimondas Useckas, director executiv Flynova.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#flynova, # faliment, # criza , #Hoteluri