Hilton se extinde pe piata din Romania

Luni, 30 Mai 2011, ora 13:46
2265 citiri
Hilton se extinde pe piata din Romania

Hilton va deschide in acest an in Romania trei hoteluri, la Oradea, Bucuresti si Ploiesti, iar vineri a semnat contractul de management pentru o unitate la Cluj-Napoca, ajungand astfel la sapte hoteluri deschise sau in curs de lansare la nivel national.

"Hilton Worldwide anunta semnarea unui acord de management cu o companie privata pentru un al doilea hotel Hampton by Hilton in Romania.

Acest acord determina cresterea numarului de hoteluri Hilton Worldwide deschise si in curs de dezvoltare pe piata romaneasca la sapte, dintre care trei urmeaza sa fie inaugurate anul acesta", se arata intr-un comunicat al companiei.

Hampton by Hilton Cluj va fi inaugurat la inceputul anului 2012, va avea 107 camere si va fi amplasat in centrul orasului. Anuntul vine dupa semnarea acordului pentru Hampton by Hilton Brasov, care se va deschide tot in 2012.

"Romania reprezinta o piata pe care activam resurse de dezvoltare suplimentare, iar apetitul semnificativ pentru portofoliul nostru de branduri, evident in randul investitorilor din regiune, continua sa creasca", a declarat Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President, Development, Europa & Africa, Hilton Worldwide. 

Printre hotelurile incluse in planurile de dezvoltare ale Hilton Worldwide se numara DoubleTree by Hilton Oradea, DoubleTree by Bucharest, Piata Unirii, DoubleTree by Hilton Ploiesti si Hampton by Hilton Brasov. Acestea se vor alatura Hilton Athenee Palace Bucuresti si Hilton Sibiu, care au fost deja deschise.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#hilton, #hotel hilton, #hotel , #Hoteluri