Hotelurile de pe litoral, ocupate aproape 100%

Sambata, 06 August 2011, ora 16:00
1359 citiri
Hotelurile de pe litoral, ocupate aproape 100%

Gradul de ocupare pe litoral este la acest sfarsit de saptamana de aproape 100%, pentru prima data in 2011, ca urmare a ofertelor hotelierilor, vremii frumoase, perioadei de concedii si derularii unor evenimente de sezon, potrivit asociatiei Litoral - Delta Dunarii. 

De altfel, din cauza numarului mare de masini traficul rutier se desfasura cu dificultate, sambata dimineata, la iesirea de pe Autostrada Soarelui si intrarea pe DN 22C, in judetul Constanta, in dreptul orasului Cernavoda, cozile de masini intinzandu-se pe cinci - sase kilometri.

In hotelurile de pe litoral erau cazati oficial, sambata dimineata, peste 170.000 de turisti, la care se adauga alte cateva mii de persoane care au ales sa se cazeze la particulari sau in campinguri.

Peste 200.000 de persoane se vor afla astfel in acest weekend la mare. 

Mai mult de jumatate dintre turisti s-au cazat in Mamaia, Costinesti si Neptun, unde datele oficiale arata ca sunt peste 40.000 de persoane in fiecare statiune. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#hoteluri litoral, #turisti litoral, #vacanta , #Hoteluri