Hotelurile designerilor: Cat te costa o noapte la Palazzo Versace

Duminica, 12 Februarie 2012, ora 15:30
4044 citiri
Hotelurile designerilor: Cat te costa o noapte la Palazzo Versace
Hotel Palazzo Versace

O experienta unica pe care nu trebuie sa o ratezi este vizita celebrelor hoteluri sub semnatura marilor designeri. Ele insele sunt obiective turistice importante, care iti rafineaza gusturile si iti incanta vacantele.

Iata cinci hoteluri ce poarta semnaturi unor mari designeri precum Georgio Armani sau Gianni Versace, potrivit Luxury Travel Magazine.

Hotelul Armani, Dubai

Hotelul de 5* s-a deschis acum doi ani, in plina criza economica. Celebrul designer Georgio Armani a fost cel care "a taiat panglica hotelului", el fiind si cel care a realizat intregul design.

Hotelul Armani se afla in cel mai inalt turn din lume, Burj Khalifa, de 828 de metri si dispune de 160 de camere si suite, decorate in bej si negru cu modele orientale.

De asemenea, din faimosul hotel nu lipsesc restaurantele, opt la numar, un salon privat in care sunt difuzate prezentarile de moda ale creatorului Georgio Armani, un boutique de ciocolata si o florarie. Clientii trebuie sa plateasca aproximativ 800 de dolari doar pentru a-si rezerva o masa la unul din restaurantele aflate in hotel.

O camera in hotelul Armani porneste de la 1089 de dolari, insa poate ajunge si la 10.890 de dolari pentru o suita care dispune de o terasa imensa cu iesire la fantana muzicala.

Bulgari Hotel- Indonezia

Situat in peninsula Jimbaran, langa satul Pecatu din Bali, hotelul este unul tipic balinez, imbinand modernul cu traditionalul. In constructia sa a fost folosit lemn tropical prelucrat manual, elemente de design modern, insa cu materiale si tesaturi traditionale.

Complexul Bulgari este alcatuit din 59 de vile separate, construite pe terase sapate construite in stanca. Oaspetii beneficieaza de internet, dvd player, televizoare, biblioteca, room service 24 de ore, ziare internationale, fructe proaspete si plaja privata.

Barul care se afla pe plaja serveste doar oaspetii hotelului. Daca iti doresti o mica vacanta in Indonezia, in Romania iti poti face rezervare prin Perfect Tour, care iti ofera cazare in Bulgari Hotel cu 325 euro/persoana/noapte.

Palazzo Versace - Australia

Declarat cel mai luxos hotel din Australia, Palazzo Versace a fost conceput de celebrul designer Gianni Versace si construit sub supravegherea Donnatellei Versace.

Cladirea surprinde atat prin elementele europene cat si prin stilul neoclasic imbinat cu cel baroc.

Hotelul dispune de 205 camere si 72 de suite, doua restaurante, dintre care unul cu bucatarie moderna si altul cu bucatarie mediteraneana, doua piscine, una interioara si alta exterioara, sala de sport, spa, programe de yoga, boutique Versace, salon de infrumusetare si, nu in ultimul rand, sala de conferinte.

Hotelul de cinci stele ofera sejururi de minimum trei zile, la preturi cuprinse intre 300 si 600 de euro/noapte.

Maison Moschino- Milano

Hotelul a fost proiectat de catre echipa de creatie a casei Moschino, prin urmare, la parter se afla un showroom, unde consilierii va stau la dispozitie pentru cumparaturi. Hotelul este situat in apropiere de celebra strada Corso Como.

Ceea ce ofera unicitate hotelului este designe-ul celor 64 de camere, fiecare avand propriul stil. Lenjeriile de pat si corpurile de iluminat ofera de asemenea o "picatura" de fashion tipica designerilor de la Moschino.

Preturile pornesc de la 225 de euro de persoana/noapte.

Missoni Hotel - Edinburgh, Scotia

Decorat de Rosita Missoni, hotelul impresioneaza prin celebrele modele in alb si negru, care sunt stinse de jocul de culori ce se regaseste in micile amanunte ale camerelor.

Hotelul dispune de 136 de camere, in care designerul a imbinat stilul scotian cu cel italian, iar pe toate cele sase etaje, oaspetii vor putea admira piese importante din lumea designerilor, cum ar fi Scaunul Wishbone al lui Hans J Wegner.

Pretul unei camere single porneste de la 144 de euro/noapte.

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#hoteluri designeri, #hotel georgio armani, #hotel palazzo versace, #cazare hotel designer, #hotel lux designer versace , #Hoteluri