InterContinental Hotels Group aduce Holiday Inn in Romania

Miercuri, 19 Februarie 2020, ora 11:03
3669 citiri
InterContinental Hotels Group aduce Holiday Inn in Romania
Foto: Pixabay

InterContinental Hotels Group, una dintre cele mai importante companii hoteliere din lume, a anuntat ca va readuce brandul Holiday Inn in Romania odata cu semnarea contractului pentru Holiday Inn Bucharest Times.

Hotelul se va deschide in toamna / iarna a acestui an si va avea 102 camere, fiind dezvoltat de catre De Silva Group in baza unui acord de franciza, pentru prima oara cu partenerul IHG.

Holiday Inn Bucharest Times va dispune de o locatie excelenta in centrul orasului, la 1 km. de Bulevardul Unirii si de Stadionul National si la o scurta calatorie cu metroul spre principalele zone de business ale Bucurestiului.

Anuntul este un pas strategic important in cresterea prezentei IHG in Romania, marcand prima semnare in tara din ultimii 20 de ani si alaturandu-se celor doua hoteluri deja deschise: InterContinental Bucuresti si Crowne Plaza Bucuresti.

Al saselea oras ca marime din Uniunea Europeana, Bucurestiul a inregistrat una dintre cele mai rapide rate de crestere a sejururilor turistice in Europa, aratand un potential interesant pentru extinderea unor marci cunoscute si indragite precum Holiday Inn.

Miguel Martins, Director de Dezvoltare pentru Europa de Est si Turcia, IHG, a declarat: "Suntem nerabdatori sa fim parteneri ai grupului De Silva si sa aducem pentru prima data marca Holiday Inn in Bucuresti. Romania este o destinatie europeana de afaceri si de agrement din ce in ce mai populara, cu o crestere puternica a pietei si o multime de oportunitati de extindere a ariei de prezenta IHG. Aceasta semnare subliniaza momentul semnificativ pe care il inregistreaza brandul Holiday Inn in Europa si este un semn clar al increderii proprietarilor si partenerilor nostri in potentialul acestei marci."

Virgil Calina, CEO al grupului De Silva, a adaugat: "Suntem incantati de acest parteneriat cu IHG in cadrul acestui proiect si de posibilitatea de a beneficia de sistemele si expertiza sa de talie mondiala. Credem cu tarie ca o marca bine cunoscuta la nivel mondial, cu o propunere de brand unica, cum este Holiday Inn, se va potrivi excelent orasului Bucuresti si asteptam cu nerabdare sa ii intampinam pe oaspetii din Romania si din afara tarii."

Hotelul va dispune de conceptul Holiday Inn's Open Lobby. Acesta transforma traditionalul hol al hotelului intr-un spatiu ce combina receptia, restaurantul, barul, lounge-ul si centrul de afaceri intr-un singur spatiu deschis, cu un design contemporan.

Brandul Holiday Inn este unul dintre cele mai recunoscute marci hoteliere de pe glob si unul dintre cele mai mari branduri din portofoliul in curs de dezvoltare al IHG, oferind servicii calde si prietenoase incepand cu 1952.

Pentru proprietari, brandul ofera posibilitatea de a genera profituri mai mari, furnizand servicii de inalta calitate pentru turismul de afaceri, avand sisteme recunoscute pentru: gestionarea veniturilor, capacitati tehnologice si IHG Rewards Club, unul dintre cele mai mari programe de loialitate hoteliera din lume.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Semn de criză? A doua lună consecutivă cu prăbușire a lucrărilor de construcții rezidențiale
Semn de criză? A doua lună consecutivă cu prăbușire a lucrărilor de construcții rezidențiale
Volumul lucrărilor de construcții a scăzut semnificativ pentru a doua lună consecutiv în România. Dacă pe parte de construcții inginerești prăbușirea începută în ianuarie a fost...
Probleme cu transmisia la mașinile Ford. Compania recheamă aproape 500.000 de autovehicule
Probleme cu transmisia la mașinile Ford. Compania recheamă aproape 500.000 de autovehicule
Gigantul auto american Ford recheamă peste 450.000 de vehicule, în Statele Unite, după ce au fost detectate probleme la nivelul bateriei, care pot conduce la pierderea puterii de transmisie și...
#Holiday Inn in Romania, #Holiday Inn Bucharest Times , #Hoteluri