Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Litoralul de vanzare. Zeci de hoteluri asteapta cumparatori. Care sunt preturile

Litoralul de vanzare. Zeci de hoteluri asteapta cumparatori. Care sunt preturile


Zeci de hoteluri si alte spatii de cazare de pe litoral sunt scoase la vanzare de catre proprietari la preturi pornind de la 30 de milioane de euro, cum este cazul complexului hotelier Amfiteatru, Belvedere, Panoramic din Olimp, si care coboara pana la 70.000 de euro.

Complexul hotelier Amfiteatru, Belvedere si Panoramic din statiunea Olimp, cumparat la inceptul anului 2008 cu 30 de milioane de euro de catre omul de afaceri Josef Goschy, este scos la vanzare pentru suma de 30 de milioane de euro, in conditiile in care in 2012 proprietarul solicita 60 de milioane de euro.

Unitatile hoteliere sunt listate pe spatiicomerciale.ro, site specializat pe segmentul comercial lansat de portalul imobiliare.ro.

Si Hotel Onix din statiunea Cap Aurora, detinut tot de Goschy, cu 237 camere este de vanzare, proprietarul solicitand 5,2 milioane de euro.

La un pret de 3,2 milioane de euro este scos la vanzare un hotel de patru stele, cu 110 camere, si 4 vile in Venus, in timp ce pentru Hotel Corina, tot din Venus, cu peste 100 de camere, pretul solicitat este de aproape 1,7 milioane de euro.

Peste 1 milion de euro vor sa obtina proprietarii din vanzare unor hoteluri din Constanta, zona I.C. Bratianu - 1,49 milioane de euro (24 de camere), Eforie Nord (30 de camere, 1,2 milioane euro; 73 camere - 1,1 milioane euro si 35 camere - 1,15 milioane euro).

In total, un numar de 45 de unitati hoteliere, inclusiv pensiuni sau campinguri, cea mai ieftina oferta fiind o pensiune in constructie in Costinesti, cu 15 camere, pentru care pretul este de 70.000 de euro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 2437 ori