Luxul la micul dejun: Cele mai exclusiviste room service-uri

Luni, 19 Martie 2012, ora 09:02
4778 citiri
Luxul la micul dejun: Cele mai exclusiviste room service-uri

Mesele somptuoase in restaurantele luxoase sunt intotdeauna micile placeri intr-o calatorie, insa sunt momente in care ideea de a lua cina intr-un halat de baie pare mult mai convingatoare. Business Insider a realizat un top al hotelurilor care ofera room service de cinci stele.

Daca inainte room service-ul insemna cateva produse de patiserie sau fructe de mare, acum cele mai luxoase hoteluri din lume ofera mancaruri sofisticate, demne de stelele pe care le poarta. Daca vrei sa te rasfeti in camera de hotel, iata ce trebuie sa alegi.

Chamberts Hotel- New York

Cunoscut pentru colectia sa de arta in house, cu peste 500 de lucrari afisate in camere si pe holuri, Chambers este la fel de faimos pentru maiestria culinara.

Comanda o farfurie de chifle umplute cu homar, crusta de porc sau tartar si agrise si vei intelege de ce bucatarul David Chang este atat de apreciat la hotelul Chamberts. Daca faci o excursie in New York, poti alege sa te cazezi la Chambert pentru 325 de dolari/noapte.

Waldorf Astoria - Chicago

Situat in cartierul istoric din Chicago, Waldorf Astoria a fost proiectat de renumitul arhitect local, Lucien Lagrange, si se inscrie printre cele mai sofisticate hoteluri din oras.

Fiecare camera este dotata cu o masa de sufragerie, unde personalul hotelului va asteapta cu flori proaste in fiecare dimineata. Daca alegi room-service-ul, nu rata crab, homar fiert in coaja si platouri cu diverite sortimente de branza. Camera costa 395 de dolari/noapte.

Hastings House - Marea Britanie

Localizat in insulele Golfului, la vest de Vancouver, complexul detine mai multe apartamente cu balcoane private cu vedere spre Gange Port.

Vederea transforma camera de hotel intr-un loc ideal pentru o cina in aer liber. Bucatarul, Marcel Kauer, te va incanta cu delicatesele preparate, printre care file de porc cu piper verde si risotto. Cazarea pe noapte porneste de la 295 de dolari.

Le Taha'A Island Resort & Spa Taha'a

Poate fi locul ideal pentru luna de miere. Situat in Povai, in Polinezia Franceza, Le Taha reprezinta un refugiu pentru cei care doresc sa scape de aglomeratia urbana.

Imagineaza-ti ca te trezesti dimineata inconjurat de apa turcoaz a oceanului, iar la micul dejun te asteapta clatite si fructe tropicale.

Le Taha'a Island Resort a conceput si un meniu special care poate fi servit in camera, "Milky Way". Bungalow-ul este decorat cu flori exotice, iar meniul include sampanie, vin si trei feluri de mancare.

Liberty Hotel - Boston

Construita in 1851, aceasta cladire impunatoare a fost initial proiectata ca o inchisoare si transformata in 2007 in hotel. Este cunoscuta ca hotelul oamenilor de afaceri din Boston, multi venind aici in calatoriile de afaceri si delectandu-se cu vederea orasului Boston si a raului Charles.

Cei care doresc sa ia masa in camera, pot alege intre prajitura de crab, oua Benedict, homar, pizza sau crema Boston la deser. Aici, camerele costa 199 de dolari/noapte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft a anunțat recent că va separa aplicația Teams de suita Microsoft 365, decizie luată pentru a evita complicatiile legale și pentru a oferi claritate clienților, conform...
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
#room service exclusivist, #hoteluri room service, #feluri mancare room service, #top hoteluri lux, #room service lux , #Hoteluri