Mai multi turisti, pe litorarul bulgaresc

Marti, 17 August 2010, ora 23:41
1521 citiri
Mai multi turisti, pe litorarul bulgaresc

Numarul turistilor de pe litoralul bulgaresc a crescut cu 10% in iulie si august, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, a declarat Elena Ivanova, sefa sindicatului hotelierilor din Nesebar, relateaza Novinite, potrivit Mediafax.

"Interesul pentru litoralul bulgaresc al Marii Negre se datoreaza faptului ca statiunile ofera preturi similare sau mai bune decat cele din Grecia si Turcia", a spus Ivanova.

Ea a aratat ca tour operatorii au inregistrat in august si o crestere a numarului de turisti bulgari, in statiunile din sudul litoralului.

"Toate hotelurile din Nesebar, Sunny Beach si St. Vlas sunt pline. Hotelurile au vandut toate locurile pana la sfarsitul lunii august", a mai spus Ivanova.

Cele mai solicitate oferte sunt sejururile de cinci si sapte zile, cu demipensiune, urmate de cele cu pensiune completa.

Datele hotelierilor bulgari arata o crestere a numarului de turisti veniti in statiunile de la Marea Neagra din Grecia, Polonia, Ungaria, Belgia, Olanda si tarile baltice. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#turisti, #litoral, #bulgaria , #Hoteluri