Pe Valea Prahovei locurile pentru Revelion sunt epuizate

Vineri, 25 Noiembrie 2005, ora 07:13
1225 citiri

Cei care vor sa isi petreaca Revelionul 2006 pe Valea Prahovei si nu si-au rezervat loc pana acum au cam pierdut ocazia. Pensiuni, vile, hoteluri, de la cele mai ieftine pana la cel mai scumpe, si-au gasit clienti. In Azuga, sunt ocupate 95 la suta din locurile disponibile. Vila Andrei, Casa Azugeana si Casa Alba mai sunt libere, dar se inchiriaza la cheie si doar pentru grupuri organizate. Vilele cu 12 locuri costa 2.800 de euro pe noapte, iar cele cu 18 locuri costa 3.000 de euro pe noapte. Pretul este doar pentru cazare si se inchiriaza pentru minimum 5 nopti. Cei care vor sa se distreze in Azuga, la vila, trebuie sa isi aduca mancare, bautura si aparatura pentru muzica. Unele din locurile care au fost disponibile s-au inchiriat inca din septembrie. Cei care suna acum si vor cazare si masa de Revelion sunt luati peste picior de cei de la receptie. A"Acum v-ati hotarat?A", te intreaba pe un ton glumet. Mai poti avea norocul sa dai peste un proprietar de pensiune, care pentru un A"pachetA" de patru zile si cinci nopti, inchiriaza camera la 400 de euro, A"dar daca luati toata pensiunea, s-ar mai putea negociaA".

In Busteni se mai gasesc locuri la unele hoteluri sau pensiuni. La Hotel Margaritar, pachetul de cinci nopti costa 1.200 RON de persoana, iar la Hotel Dionisie, 2.300 RON de persoana. Pensiunile sunt inchiriate de doua-trei saptamani. Au fost pachete de patru zile, la 180 de euro de persoana doar cazarea, si 240 de euro de persoana cu masa de Revelion inclusa. Vilele sunt inchiriate de la inceputul lui octombrie si doar daca ai vreo cunostinta prin zona mai poti gasi vreuna libera. Preturile pentru o vila sunt peste 2.200 de euro pe noapte si se inchiriaza tot pentru minimum 5 nopti.

La Breaza, Hotel Lac de Verde a avut oferta de Sarbatori pentru seara dintre ani sau pachet de patru zile si trei nopti. Mai sunt locuri pentru cei care doresc doar masa festiva de Revelion. Pretul variaza intre 300 RON si 400 RON, in functie de meniu si de salon. Pachetele s-au dat toate. Pretul pachetului era 1.500 RON A- 2.300 RON pentru camera de doua persoane. In pret intra cazarea, masa, acces la sauna, baie aromatica si teren de golf. Pensiunile si vilele nu mai au locuri disponibile de vreo doua saptamani. Se mai poate gasi ceva, dar doar daca il cunosti pe proprietar sau A"ai vreo relatie in zonaA".

In Sinaia nu mai sunt vile libere. A"E prea tarziuA", asta iti spun toti proprietarii pe care ii suni. Mai libere sunt hotelurile, cele de patru stele. Asta inseamna ca mai au circa 10 camere duble libere. La Hotel Anda, cazarea pentru 5 nopti intr-o astfel de camera costa 3.000 RON. Pretul include masa festiva si mic dejun in fiecare zi. Hotel Palace ofera un pachet de trei nopti la 325 euro de persoana, dar mai are foarte putine locuri libere. Hotel International are doua oferte, de trei si de cinci nopti, si costa 3.132 RON, respectiv 3.798 RON de persoana. In costuri este inclus accesul la piscina, jacuzzi, sauna, fitness, mic dejun si o cina festiva in fiecare seara. Hotel Marami mai are sub 10 locuri libere. Pentru pachetul de 4 nopti, cu cazare in camere duble, pretul este de 600 de euro de persoana. La Hotel Paltinis, puteti alege pachet de patru sau de noua zile, ultimul incluzand si seara de Craciun. Pachetele costa 1.800 RON, respectiv 2.600 RON, cu cazare in camere duble.

Elena HIRTAN

Gandul

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...