Primul "restaurant aerian" va fi lansat in Romania in mai

Miercuri, 17 Martie 2010, ora 10:11
2394 citiri
Primul "restaurant aerian" va fi lansat in Romania in mai

Compania internationala Event in the Sky va lansa in Romania, in luna mai, un concept denumit "restaurant aerian", care presupune organizarea de evenimente in aer liber pe o platforma la 50 metri deasupra solului, la un pret mediu de 15.000 euro.

In Romania, compania va fi reprezentata de firma Sky Touring& Events, transmite Mediafax.

"Deja am primit platforma necesara pentru «restaurantul aerian », care va fi ridicata cu ajutorul unei macarale, oriunde in Romania. Suntem in discutii cu reprezentantii mai multor hoteluri de lux, dar si cu institutii de cultura pentru organizarea de spectacole.

Pretul pentru inchirierea platformei si a personalului pentru un eveniment cu 22 de persoane se ridica la 8.900 euro, dar pachetul, care include si alte servicii, inclusiv de catering, este in medie de 15.000 euro.

Pretul final depinde insa de ceea ce isi doreste clientul. Speram ca in primul an de activitate sa organizam 50 de astfel de ridicari", a declarat, marti, Ovidiu Barbier, care detine 51% din actiunile Sky Touring & Events.

Lansarea oficiala va avea loc la jumatatea lunii mai, intr-o zona situata in centrul Bucurestiului.

"Restaurantul suspendat" va fi amplasat in zone turistice, dar si in marile orase, in functie de solicitarile clientilor.

Platforma se va ridica pana la o inaltime de maximum 50 metri, iar capacitatea maxima este de 22 de persoane.

Restaurantul va avea o singura masa, care va fi suspendata de o macara, la inaltimea unui bloc cu 15 etaje, iar participantii vor sta pe scaune speciale, fiind prinsi in centuri cu fixare.

Programarile se vor face cu trei zile inainte de eveniment.

"Nu ne facem griji in privinta clientilor, in ciuda faptului ca intram pe piata intr-o perioada economica mai putin favorabila. (...)

Intr-un club de lux din Bucuresti, in orice sambata seara, nu poti gasi un loc fara sa ai rezervare si stim ca de multe ori nota de plata depaseste 4.000 euro, astfel ca suntem siguri ca vom gasi clienti interesati pentru o cina in aer liber, pe o platforma suspendata", este de parere Barbier.

Platforma poate fi folosita pentru diferite evenimente, cum ar fi lunch, dejun, concerte, nunti, meeting-uri de afaceri, conferinte de presa, jocuri casino, degustari de vinuri, demonstratii culinare, vizionarea competitiilor sportive, concerte, sesiuni sportive, fitness, aerobic.

"Noi intentionam sa atragem clientii din Romania prin evenimente inedite, originale, nu doar prin organizarea de mese sau intalniri", a explicat Barbier.

Conceptul "restaurant aerian" functioneaza deja in 32 de tari din Europa si in America.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#aerian, #evenimente, #restaurant, #romania , #Hoteluri