Tarifele la cazare pe litoral nu vor creste in 2010

Marti, 15 Septembrie 2009, ora 16:03
1846 citiri
Tarifele la cazare pe litoral nu vor creste in 2010

Tarifele la cazare pe litoralul romanesc nu se vor majora in 2010, ci dimpotriva, este posibil chiar o reducere a preturilor intre 5 si 12% la unele hoteluri, sustin reprezentantii Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc.

"Primele informatii pe care le am sustin ca preturile nu vor creste. Trecand printre standuri am vazut ca la unii preturile au scazut cu 5, 8, 10, 12 la suta pentru 2010 si sper ca si ceilalti care au venit cu intentia sa ramana cu preturile la nivelul acestui an sa inteleaga ca este nevoie de o reducere a tarifelor pentru viitorul sezon.

Suntem convinsi ca niciun hotelier nu va incerca majorarea salariilor", a declarat, marti, la Mangalia, la deschiderea Bursei de turism, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Daniel Vasilescu, informeaza Mediafax.

Tarifele pentru sezonul estival 2010 se vor situa intre 200 si 550 lei de persoana, pe zi, in plin sezon, a precizat Daniel Vasilescu.

"Anul trecut, in plin sezon, am avut pachete turistice de la 250 la 600 de lei de persoana pentru cazare, plus mic dejun. La acestea aplicam reducerea cuprinsa intre 5 si 12% in functie de unitatea hoteliera si vom avea valoarea pachetului pentru anul viitor", a precizat Vasilescu.

La Bursa de turism de la Mangalia participa reprezentanti din peste 80 de structuri de cazare din sudul litoralului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#tarife, #litoral, #cazare, #hoteluri, #vacanta, #concedii , #Hoteluri