Top 5 hoteluri cu inaugurarea in 2011

Vineri, 21 Ianuarie 2011, ora 13:42
2297 citiri
Top 5 hoteluri cu inaugurarea in 2011

In pofida contextului economic actual, marcat de recesiune si de tensiuni pe pietele valutare, domeniul turismului nu a suferit schimbari radicale. Dimpotriva, anul acesta cinci noi hoteluri vor fi inaugurate pe mapamond, continuand competita acerba pentru castigarea clientilor din segmentul business. 

Ritz-Carlton, din Hong Kong

Hotelul Ritz-Carlton, din Hong Kong va avea inaugurarea in martie si va fi cel mai inalt din lume. Toate cele 312 camere ale luxosului hotel vor avea vedere catre Insula Hong Kong si catre Portul Victoria, multumita panourilor de sticla montate in exterior. Hotelul este gazduit in cladirea Centrului Comercial International, intre etajele 102 si 118 si percepe un tarif de cel putin 580 euro/noapte, pentru o camera dubla.

Complexul Rasa, in India

Tot in martie se va deschide si ansamblul hotelier Rasa, format din nu mai putin de 40 de “corturi”. Denumirea rudimentara de cort nu defineste nici pe departe luxul si excentricitatea unitatilor de cazare, acestea fiind construite din blocuri masive de sticla, lemn si metal.

Fiecare camera va avea pat cu baldachin, baie complet echipata si balcon, iar pretul pe noapte se ridica la aproximativ 267 euro.

Hotelul Missoni, in Kuwait

In februarie, in cinstea aniversarii a 50 de ani de la proclamarea independentei Kuweitului in fata Marii Britanii, va avea loc inaugurarea Hotelului Missoni. Toate cele 169 camere vor avea vedere catre Golful Arab.

Cladirea va gazdui, de asemenea, un restaurant italian, un lounge la etajul 18 si un centru SPA, care va fi deschis insa din vara. Tariful pe noapte pentru o camera se ridica la aproximativ 230 euro.

Hotelul Corinthia, in Londra

Amplasat langa Trafalgar Square si Thames, Hotelul Corinthia din Londra se va deschide pe 2 aprilie.

Pe langa cele 294 de camere hotelul va avea un centru SPA urias, amenajat pe o suprafata de  23.000 de metri patrati, cu 15 camere de tratament, o piscina si cafenea. Pretul unei camere duble se ridica la 500 euro pe noapte.

The Great Getaway, in Maroc

Hotelul The Great Getaway, localizat la 15 minute de condus cu masina de Marrakesh, in drum spre Muntii Atlas si va fi deschis in luna martie. Hotelul va avea doar 20 camere, cochet decorate si patru corturi de lux, dotate cu aer conditionat, jacuzzi si semineu. Pentru o noapte de cazare, cei interesati vor plati aproximativ 150 euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Tehnologia de suplimentare a memoriei RAM, cunoscută sub numele de RAM Plus la telefoanele Samsung și RAM Boost pentru alte dispozitive cu sistem Android, este promovată ca o soluție...
#hoteluri, #inaugurare, #turisti , #Hoteluri