Topul celor mai inalte 5 hoteluri din lume

Joi, 09 Septembrie 2010, ora 18:00
3379 citiri
Topul celor mai inalte 5 hoteluri din lume

Pentru turistii care prefera panoramele incredibile, camerele situate la etajele superioare ale hotelurilor sunt primele luate in vizor. Iata o lista cu cele mai importante hoteluri din lume, de o inaltime ametitoare, ale caror servicii nu sunt mai prejos.

Burj Al Arab, Dubai

Arhitectii Burj al Arab si-au dorit ca hotelul cu acelasi nume sa le sugereze celor care il privesc o barca pe mare, cu panzele intinse.

Cu o inaltime de 320 m, Burj al Arab domina insula artificiala pe care a fost construit si este singurul hotel din lume clasificat la sapte stele.

Un alt aspect interesant la acest hotel este faptul ca turistii pot veni aici fie cu elicopterul, fie cu o limuzina Rolls-Royce, ambele puse la dispozitie de hotelieri.

De asemenea, clientii celor 202 duplexuri vor avea in permanenta la dispozitie unul, sau mai multi valeti, in funcite de preferinte, si vor putea alege intre cele 13  tipuri diferite de paturi si pilote.

In incinta hotelului se afla nu mai putin de sase restaurante si baruri.

Pretul cazarii, pentru un concediu programat in perioada 1 octombrie – 9 octombrie variaza intre 1058 euro/pe noapte, pentru o camera dubla standard, si 4.711 euro, pentru un penthouse de lux, cu trei dormitoare.

Rose Rayhaan, Dubai

Hotelul Rose Rayhaan, din Dubai  are 333 m si 72 etaje, iar la finalizarea sa, in 2007, a fost declarat cel mai inalt hotel din lume, surclasand unitatea Burj al Arab.

Denumirea hotelului, Rose Rayhaan, a fost data de o referinta din Coran. Desi a fost deschis in decembrie anul trecut, proprietarii au decis sa il renoveze, astfel incat clasificarea hotelului sa ajunga la cinci stele.

Cele 482 de camere spatioase si modern mobilate au in plus amenajat si o zona pentru prepararea si incalzirea mesei.

Tariful de cazare incepe de la 128 euro, pe noapte, pentru o camera single standard, pentru un sejur de opt nopti ales in perioada 1 octombrie – 9 octombrie.

Trump International Hotel & Tower, Chicago

Trump International Hotel, din Chicago, are o inaltime de 410 m si ocupa cea de-a treia pozitie in topul celor mai inalte unitati de cazare pe plan mondial, realizat de Forbes.

O caracteristica a brandului Trump consta in prezenta unui asistent personal pus la dispozita oamenilor de afaceri care solicita serviciile hotelului. Clasificat la patru stele, Trump International Hotel pune la dispozitia clientilor mai mult de 300 de camere, toate dotate cu bucatarie si foarte spatioase; cea mai mica incapere are 182 metri patrati.

Pretul cazarii in Trump International Hotel incepe de la 394 euro, pentru un sejur de sapte nopti, inceput la 1 octombrie.

Park Hyatt, Shanghai

Reprezentanta Park Hyatt din Shanghai ramane in acest moment cea mai inalta unitate de cazare din lume, amplasata intre etajele 79 si 93 ale turnului World Financial Center.

Hotelul are  o inaltime de 412 m si conform site-ului oficial de prezentare, se caracterizeaza printr-un echilibru inegalabil intre eleganta si lux, oferindu-le clientilor o ambianta intima intr-un decor plin de rafinament, alaturi de servicii ireprosabile.

Personalul hotelier personalizeaza cu grija programul fiecarui client cazat aici, astfel incat acesta sa beneficieze de tot confortul posibil.

Pentru un sejur petrecut in perioada 1 octombrie – 9 octombrie, tariful variaza intre 367 euro si 1108 euro, pe noapte, pentru o camera dubla, in functie de specificul incaperii.

Ritz-Carlton Hong Kong

In momentul in care constructorii impresionantei hotelului Ritz-Carlton din Hong Kong vor termina lucrarile, cladirea va fi cea mai inalta unitate de cazare din lume, cu o inaltime de peste 488 m.

Ritz-Carlton va avea 312 camere, mai multe restaurant si saloane de spa, piscina si, probabil piesa de rezistenta,  un bar construit pe acoperisul hotelului. Aici clientii se vor putea delecta, pe langa bauturile rafinate, si cu panorama incredibila a orasului Hong Kong, vazuta de la nivelul norilor.

Inaugurarea unitatii de cazare va avea loc in decembrie, anul acesta, precizeaza Forbes.

Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
#top, #hotel, #dubai, #burj, #al, #arab, #turisti , #Hoteluri