Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Udrea pune controlul pe serviciile turistice din statiunile montane

Udrea pune controlul pe serviciile turistice din statiunile montane

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) va institui intre 20 decembrie 2010 si 20 ianuarie 2011 un Comandament de iarna pentru a verifica serviciile turistice din statiunile montane, potrivit unui comunicat emis duminica de minister.

"Inspectorii Directiei Control, Verificare ?i Monitorizare Turistica din cadrul MDRT vor verifica, cu precadere, respectarea prevederilor legale privind amenajarea, omologarea, intretinerea si exploatarea partiilor si traseelor de schi pentru agrement din statiunile turistice din Regiunea Centru I (judetul Brasov) si Regiunea Sud (judet Prahova)", se arata in comunicat.

De asemenea, inspectorii MDRT vor continua sa efectueze controale tematice in structurile de primire turistice (hoteluri, moteluri, pensiuni turistice, restaurante), atfel incat turistii sa poata beneficia de servicii de calitate.


Sediul Comandamentului de iarna va avea regim de permanenta pe toata durata sarbatorilor de iarna si va functiona la Centrul de Informare si Promovare a Turismului din statiunea Predeal, din strada Intrarea Garii, nr. 1.


Sesizarile si reclamatiile turistilor pot fi facute apeland gratuit numarul de telefon 0800.868.282, valabil pentru toate retelele de telefonie. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1069 ori
Citeste mai multe despreudrea servicii turistice statiuni munte mdrt