Vrei o vacanta ieftina la tratament balnear? Vezi cat te costa

Joi, 30 Iunie 2011, ora 11:57
4345 citiri
Vrei o vacanta ieftina la tratament balnear? Vezi cat te costa

Cei care vor sa isi petreaca vacanta de vara in tara, insa s-au saturat de Marea Neagra sau de Valea Prahovei, pot merge in acest an in statiunile balneare, mai ales ca este chiar mai ieftin. Si asta pentru ca Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) a lansat programul "Hai la Bai!", care ofera preturi atractive pentru statiuni.

Varianta standard a programului, adica un sejur de sase nopti de cazare cu pensiune completa, doua tratamente pe zi si consultatii medicale in statiunile balneare din tara la pensiune de doua stele costa 575 de lei. Pentru cazare la trei stele, pachetul costa 690 de lei. Hotelurile incluse in program ofera gratuitate copiilor pana in 12 ani, cazati in camera parintilor.

La receptia hotelului turistul trebuie sa prezinte trimiterea de la medicul de familie sau de specialitate si talon pensie sau adeverinta de plata la zi pentru asigurari sociale.

Daca vi se pare tentanta aceasta oferta, trebuie sa stiti ca numarul statiunilor si hotelurilor inscrise in program nu este deloc de neglijat, asa ca aveti de unde alege.

O varianta ar fi sa mergeti la statiunea Amara, din Ialomita si sa va cazati la hotelul Parc, unde veti plati 690 de lei de persoana. Hotelul Parc este situat in partea de nord a statiunii, pe malul lacului Amara.

Locatia ofera baza de tratament, plaja amenajata, parc de agrement, bazin pentru copii, sala de gimnastica, tobogan acvatic si teren de joaca si sport. Camerele Double sunt dotate cu baie proprie, tv si telefon. Camerele modernizate au in plus si aer conditionat. Hotelul Parc este situat in partea de Nord a statiunii, pe malul lacului Amara.

In cazul in care alegeti Baile Herculane, aveti mai multe optiuni de cazare. Daca vreti doua stele puteti alege hotelurile Cerna, Hercules sau Minerva, iar pentru trei stele o optiune ar fi hotel Ferdinand. Cel din urma este situat in centrul istoric al statiunii Baile Herculane si pune la dispoziia turistilor piscina, sala de fitness si parcare.

Vezi continuarea pe ziare.com

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#statiuni balneare, #tratament bai, #vacanta, #program hai la bai, #vacante ieftine bai termale, #tratament balnear , #Hoteluri