Vacanta in Grecia, in septembrie? Vezi cat te costa

Marti, 23 August 2011, ora 08:09
3155 citiri
Vacanta in Grecia, in septembrie? Vezi cat te costa

Sfarsit de vara, mare, plaje si muzica greceasca in surdina? Daca toate acestea iti suna bine, atunci poti profita de cateva zile de distractie pe plajele din Grecia.

Avand in vedere ca preturile sunt mai mici catre sfarsit de sezon, puteti profita de ofertele pe care agentiile de turism si hotelierii le pun la dispozitie.

Ziare.com a analizat pentru dumneavoastra cele mai bune oferte pentru vacantele in Grecia, de pe infoturism.ro.

Un sejur de 8 zile in Insula Thassos, cazare la Hotel Angelika de 3 stele, in luna septembrie, costa intre 119 euro si 149 de euro, in functie de perioada aleasa. In pret aveti inclus micul dejun si transportul cu avionul cu plecare din Bucuresti. Pretul nu include insa asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno si nici taxele de intrare la obiectivele turistice si programe optionale.

De asemenea, veti mai plati 9 euro pentru un bilet de ferry boat Keramoti Thassos - Keramoti. In cadrul vacantei, veti avea parte de ghid turistic si un program organizat, in care este inclus si turul insulei Thassos, vizitarea orasului amfiteatru Kavala, plimbare pe Marea Egee.

De mentionat ca Hotelul Angelika, unde veti fi cazati, este situat in centrul principalului oras al insulei Thassos, Limenas, la aproximativ 200 de metri de plaja. Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, televizor, telefon, frigider, aer conditionat (inclus in pret), balcon.

Un alt sejur, tot de 8 zile, dar de aceasta data in Insula Rhodos, la hotel Faliraki Vista de 2 stele, costa 195 de euro, fara masa si transport cu avionul cu plecare din Bucuresti. Atentie insa: taxele de aeroport de 95 euro de persoana nu sunt incluse in pret. Plecarile se fac pe 6, 9, 13 si 16 septembrie.

Hotelul Faliraki Vista se afla in Faliraki, la 600 m distanta de centrul statiunii, la 400 m distanta de plaja cu nisip, la 200 m distanta de statia de autobuz, la 14 km de orasul Rodos si la 20 km de aeroport. Hotelul a fost dat in folosinta in 1993 si a fost renovat in 2002.

Citeste continuarea pe Ziare.com

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#vacanta grecia, #concediu, #oferte, #plaja , #Obiective turistice