Cat costa o vacanta last minute pentru saptamana viitoare?

Luni, 17 Mai 2010, ora 00:42
2765 citiri
Cat costa o vacanta last minute pentru saptamana viitoare?

Scaderea pensiilor sau a salariilor din mediul bugetar va afecteaza bugetul de vacanta, dar parca nu ati renunta atat de usor la cateva zile de concediu. Printre ofertele "last minute" ale agentiilor de turism gasiti in perioada aceasta sejururi si cu 50% mai ieftine decat in urma cu cateva luni.

Pe lista tarilor in care puteti ajunge prin aceste oferte se afla Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Grecia, Italia, Spania, ba chiar si Cuba.

Daca va decideti sa plecati in vacanta la sfarsitul saptamanii viitoare, in Bulgaria, la Nisipurile de Aur, preturile incep de la 20 de euro de persoana pentru un sejur de trei zile, cu mic dejun inclus, la hotel de trei stele.

La patru stele, ofertele last minute pentru minivacante de trei zile incep de la 34 de euro/persoana, doar cu mic dejun inclus, respectiv de la 35 de euro/persoana pentru varianta all inclusive. Pentru cei care vor sa stea o zi in plus la mare, un sejur cu regim de demipensiune la Sunny Beach il gasiti la jumatate din pretul initial al agentiei de turism, doar 39 de euro.

Trei zile all inclusive la un hotel de cinci stele de pe litoralul bulgaresc este redus de la 100 de euro/persoana la 55 de euro/persoana. Pentru niciuna din variantele de mai sus nu se asigura transport, dar poate fi solicitat de la agentie contra cost.

Pentru Halkidiki, Grecia, un sejur de zece zile la un hotel de trei stele poate fi gasit printre ofertele last minute chiar si cu 79 de euro/persoana, cu transport asigurat.

Cei care prefara sa viziteze un oras mare european pot gasi oferte atractive atat pentru capitalele din apropiere, precum Budapesta, unde un sejur de patru zile la hotel de cinci stele costa 104 euro/persoana, la care se adauga banii de transport, cat si pentru Londra, unde ofertele incep de la 220 de euro/persoana.

In acest pret sunt incluse biletul de avion, fara taxele de aeroport si contravaloarea bagajului de cala, si cazarea pentru trei nopti la un hotel de trei stele, fara mic dejun.

Ofertele last minute pentru Orasul Luminilor incep de la 200 de euro/persoana pentru un sejur de patru zile. Pretul include biletele de avion Bucuresti-Paris si retur (fara taxele de aeroport), cazarea penru trei nopti la un hotel de doua stele si micul dejun.

La Milano un sejur de patru zile, cu trei nopti de cazare la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus, si biletele de avion asigurate din Bucuresti (fara taxe) porneste de la 120 de euro/persoana.
Cu acesti bani puteti sa va faceti un concediu de 8 zile in Turcia, la Bodrum, la un hotel de patru stele, all inclusive.

Cei cu mai multa dare de mana pot gasi oferte atractive pentru saptamana viitoare in Dubai, Cuba sau Republica Dominicana. Cu putin peste 900 de euro/persoana aveti asigurata cazarea sase nopti la un hotel de 4 stele din Dubai, cu transport asigurat cu avionul si taxele de viza incluse. In Cuba, cazarea la un hotel de 3 stele all inclusive pentru 7 nopti costa 820 de euro/persoana, iar pentru Republica Dominicana preturile depasesc cu putin 930 de euro/persoana pentru opt zile all inclusive. Pentru destinatiile transoceanice biletele de avion sunt asigurate doar pentru zborurile de transbordare din Germania.

Printre ofertele last minute gasiti inclusiv croaziere pe Mediterana. Un sejur de 8 zile, cu pensiune completa, pe ruta Venetia, Bari, Katakolon, Izmir, Istanbul, Dubrovnik, cu plecare din Livorno sau Napoli costa 490 de euro.

Daca toate acestea vi se par prea departe sau inaccesibile, trebuie sa stiti ca puteti gasi oferte atragatoare si pentru mini sejururi in tara. Spre exemplu, in Poiana Brasov, la un hotel de patru stele, un minisejur de patru zile poate fi gasit la 108 euro/persoana, cu mic dejun si cina incluse. Pentru Neptun si Mamaia, sapte zile la un hotel de doua stele, costa 45 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă...
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Toate drepturile bănești au fost distribuite către pensionari până la jumătatea lunii aprilie, transmite Compania Națională "Poșta Română" joi, 18 aprilie. Conform operatorului...
#vacanta, #last minute, #scadere pensii, #salarii, #concediu , #Oferte last minute