Cele mai bune oferte last minute pentru Revelion

Joi, 30 Decembrie 2010, ora 16:43
2292 citiri
Cele mai bune oferte last minute pentru Revelion

Pregatirile pentru Revelion au intrat pe ultima suta de metri iar agentiile de turism aplica reduceri mari pentru pachetele care nu au fost inca achizitionate, spre bucuria turistilor care asteapta ofertele last minute.

Singura conditie pentru a putea beneficia de ofertele last minute valabile pentru Revelion este sa fiti gata de plecare chiar in data de 31 decembrie. Reducerile de pret de pana la 50% merita acest efort.

Spre exemplu, un sejur de trei zile, valabil in perioada 31 decembrie – 2 ianuarie, in Budapesta, costa 85 euro/persoana, pret redus de la 150 euro. Micul dejun este inclus in oferta iar la cerere se poate asigura cina festiva de Revelion si transport.

Tot in Budapesta, dar la un hotel de cinci stele, un pachet de patru nopti costa cel putin 162 euro. In Acest tarif include micul dejun si accesul la centrul SPA din incinta unitatii de cazare dar nu si cina festiva de Revelion si nici transportul.

Daca va tenteaza mai degraba un Revelion in Bulgaria, trebuie sa stiti ca ofertele incep de la 135 euro/persoana. La hotelul Aurora, clasificat la patru stele, din statiunea Constantin si Elena, in acesti bani sunt inlcuse servicii de masa in regim all inclusive si cina festiva de Revelion, tip bufet.

Alta oferta la fel de buna este la hotelul Miramar, tot de patru stele, aflat in statiunea bulgareasca Obzor. Aici, pentru doua nopti de cazare  si servicii all inclusive, turistii vor plati 149 euro/persoana, spre deosebire de pretul initial de 299 euro.

Printre ofertele last minute pentru Revelion, publicate pe site-ul infoturism.ro se numara si pachetele valabile pentru Italia. Un sejur in Napoli, de patru nopti, cu plecare in 31 decembrie costa 240 euro, cu 138 euro mai putin fata de pretul initial. Tariful include si transport cu avionul si mic dejun. Cazarea se face la hotelul Prati, clasificat la trei stele.

Pachetele valabile pentru Roma incep de la 275 euro, spre deosebire de pretul initial de 450 euro. Serviciile incluse sunt: patru nopti de cazare la hotelul American Palace de patru stele, mic dejun si transport.

Cei care doresc sa inceapa Noul An in Cipru pot cumpara un pachet turistic de patru nopti, pentru Larnaca, la preturi de la 390 euro, transport cu avionul inclus. Daca doriti sa stati sase nopti, veti plati cu 40 euro mai mult.

Praga, una dintre cele mai frumoase destinatii europene, poate fi vizitata timp de trei nopti, in perioada Revelionului, la costuri de minim 435 euro/persoana. Reducerea aplicata nu este foarte mare, tinand cont ca pachetul costa 460 euro inainte de a fi inclus in ofertele last minute.  

O oferta demna de luat in considerare este cea propusa pentru Egipt, in statiunea turistica Hurghada. Pentru opt nopti de cazare, all inclusiv, transport cu avionul si cina festiva turistii interesati trebuie sa achite 520 euro/persoana. Cazarea se face in Complexul Three Corners Sunny Beach, de cinci stele.

In cazul in care doriti o vacanta last minute in Romania, cele mai bune oferte sunt valabile, conform siteului infoturism.ro pentru Baile Tusnad.

Un miniconcediu de doua nopti, fara transport dar cu mic dejun, masa de Revelion si program artistic in noaptea de Revelion, pranz si cina, carnaval cu seara dansanta in prima zi a Noului An si mic dejun, pranz si cina pe doi ianuarie, costa 600 lei/persoana.

Cazarea se face in Motelul Bradul, clasificat la trei stele.

Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată sau nedeterminată, informează vineri, 26 aprilie, Agenţia Municipală...
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
#oferte, #last minute, #revelion, #turisti, #agentii, #pachete turistice , #Oferte last minute