Unde petreci Revelionul 2011?

Joi, 30 Septembrie 2010, ora 18:03
3088 citiri
Unde petreci Revelionul 2011?

Chiar daca mai sunt trei luni pana la vacanta de iarna, agentiile de turism au lansat o serie de oferte accesibile. Printre destinatiile interne preferate de romani se afla si in acest an Brasov, unde preturile incep de la 110 euro/persoana, in timp ce Bulgaria si Austria sunt destinatiile externe favorite de turistii romani pentru sarbatorirea Anului Nou.

In topul preferintelor romanilor cand vine vorba de petrecerea sarbatorilor de iarna se afla Valea Prahovei, Predeal si Poiana Brasov, urmate de turismul rural, si de statiunile balneoclimaterice, in timp ce Bulgaria si Austria sunt destinatiile externe favorite de turistii romani.

In Romania cele mai ieftine pachete sunt cele oferite de Baile Olanesti. Aici petrecerea Revelionului costa cel putin 31 euro/persoana/3 nopti de cazare, la hoteluri de doua stele. La polul opus se afla Brasov, unde sejururile  de trei nopti variaza intre 110 euro  si 1800 euro/persoana.

Printre destinatiile externe clasice, alese de majoritatea romanilor pentru sarbatorirea Anului Nou, se numara statiunile din Bulgaria si  Austria, alaturi de orase ca Budapesta sau Istanbul.

Un Revelion petrecut la ski, in Bulgaria, costa cel putin 106 euro, dar fara transport inclus sau servicii de masa, pret valabil pentru patru nopti, in statiunea Bansko, in timp ce pretul minim valabil pentru Austria incepe de la 252 de euro.

Tariful presupune doar cazarea  de sapte nopti, la pensiunea Leuprecht, de doua stele, din statiunea Lechaschau, in zona Innsbruck si micul dejun.

Pachetele de Anul Nou pentru Austria incep de la 95 euro/persoana, pentru sejururi de patru nopti, la hoteluri de patru stele. O vacanta de  sapte zile costa minim 87 euro/persoana, in timp ce pentru un sejur de doua saptamani veti plati aproximativ 2900 euro/persoana, cu demipensiune completa, la un hotel de patru stele.

Revelionul sarbatorit in Budapesta costa minim 48 de euro/persoana pentru trei nopti, cu mic dejun inclus, dar fara transport si ajunge la un pret de circa 560 de euro/persoana, pentru o vacanta de cinci nopti, la hoteluri de trei stele.

Cele mai ieftine pachete de Anul Nou pentru Istanbul incep de la  52 euro/persoana, pentru trei nopti, la unitati clasificate la doua stele in timp ce la polul opus se afla ofertele valabile pentru hotelurile de cinci stele, care percep tarife de pana la 645 euro pentru patru nopti de cazare.

In cazul in care destinatiile clasice pentru sarbatorirea Revelionului nu va atrag, ati putea lua in considerare locatii mai excentrice, precum Vietnam, Tanzania sau Cuba

Prin intermediul agentiei Galaxy Travel puteti petrece Anul Nou in Vietnam si prima parte din 2011 in Malaezia.

Un sejur  in perioada 27 decembrie – 10 ianuarie costa 2765 euro/persoana, iar in tarif sunt incluse urmatoarele servicii: bilet de avion Bucuresti-Vietnam,  Vietnam - Kuala Lumpur, Kuala Lumpur – Bucuresti,  12 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4* si 5*, dejun si cina in restaurante locale sau la hotel, transferurile, tururile, excursiile si intrarile la obiectivele turistice conform programului, cina de Revelion.

De asemenea, in acelasi pret sunt incluse o noapte de cazare cu mic dejun in Kuala Lumpur, in cadrul hotelului Renaissance de cinci stele sau un hotel care are ofera conditii similare de confort, transferul de la aeroport Kuala Lumpur – hotel - aeroport Kuala Lumpur, turul orasului Kuala Lumpur cu micul dejun si asistenta turistica din partea agentiei.

O alta destinatie exotica unde v-ati putea petrece Revelionul este Tanzania, ideala pentru cei care isi doresc sa mearga la plaja pe 31 decembrie si sa participe la un safari in primele zile ale Anului Nou.

Un sejur in perioada 29 decembrie – 8 ianuarie costa aproximativ 3.500 euro/persoana si este oferit de agentia Explore Travel.

In pret sunt incluse biletele de avion Bucuresti-Istanbul-Nairobi si retur cu compania Turkish Airlines,  biletele de avion Nairobi – Zanzibar cu o companie locala, biletele de avion Zanzibar – Serengeti cu o companie locala si cu avion de mica dimensiune precum si biletul de avion Kilimanjaro – Nairobi cu o Companie locala.

Turistii care aleg acest pachet vor dormi o noapte in Nairobi, la hotelul Stanley, clasificat la cinci stele, unde vor putea servi si micul dejun, in timp ce alte cinci nopti  le vor petrece la hotel Ocean Paradise 5* din Zanzibar si vor beneficia de servicii de masa in regim de demipensiune.

Alte doua nopti sunt programate la Serengeti Serena Safari Lodge, cu pensiune completa, si tot pensiune completa este prevazuta si in ultima noapte din pachet, cea de la Ngorongoro Serena Safari Lodge.

Cina festiva de Revelion are loc la hotelul din Zanzibar, iar la restaurantul Carnivore din Nairobi turistii vor lua cina de ramas bun, oferita ca bonus.

Pachetul propune cateva experiente unice cum ar fi un safari cu balonul deasupra campiilor din Parcul Serengeti sau o vizita la Rezervatia naturala Ngorongoro, faimoasa pentru craterul omonim,atractia principala a zonei.

Cu un diametru de 19 km craterul Ngorongoro  este cel mai mare de pe glob si reprezinta habitatul pentru multe exemplare ale florei si faunei africane. Spre exemplu, in mod frecvent,  amatorii pot vedea aici in mediul lor natural zebre, gazele sau rinoceri, si mai rar pot admira gheparzi si leoparzi.

Daca sunteti interesat de aceasta oferta si o achizitionati pana la data de 10 octombrie, puteti beneficia de o reducere de 5%.

Ofertele pentru sarbatorirea Revelionului in Cuba variaza intre 1527 euro/persoana si 2967 euro/persoana, pret valabil pentru un sejur de 15 zile, la agentia Adria Travel, conform datelor publicate pe infoturism.ro.

Cel mai ieftin pachet, cel de 1527 euro/persoana, presupune transport cu avionul pe ruta Frankfurt - Varadero – Frankfurt, transfer aeroport - hotel – aeroport, 14 nopti de cazare cu all inclusive Hotel Gran Caribe Internacional, si asistenta turistica. Pe de alta parte, in pret nu sunt incluse biletele de avion Bucuresti-Frankfurt-Bucuresti.

Pachetul de 2967 euro/persoana ofera exact aceleasi servicii, dar cazarea se facela hotelul Paradisus Varadero, intr-o camera dubla Juniorsuite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#an, #austria, #brasov, #budapesta, #cazare, #instanbul, #nou, #oferte, #revelion, #turisti , #Oferte revelion