3 statiuni ideale pentru familisti

Vineri, 09 Iulie 2010, ora 11:46
1879 citiri
3 statiuni ideale pentru familisti

Ela Quality Resort din Belek, Ramada Resort Aquaworld din Budapesta sau Aqua Fantasy, din Kusadasi sunt doar cateva dintre statiunile care ofera servicii speciale pentru copiii turistilor cazati, printre acestea fiind incluse programe speciale pe terenul de joaca, baby-sitting si minidisco.

O vacanta in complexul Ela Quality Resort, din Belek, costa intre 867 si 1212 euro de persoana, cu transportul cu avionul, inclus. Duplexurile familiale sunt situate pe doua nivele, si au, printre alte dotari, cada pentru copii, cutie muzicala si incalzitor de biberon.

Un concediu de 7 zile in Ramada Resort Aquaworld din Budapesta costa 437 euro de persoana, iar copiii mai mici de 14 ani au gratuitate.

Complexul dispune de spatii speciale pentru copii si de o piscina pentru distractii acvatice, totul sub supraveghere.

Un pachet turistic in complexul all inclusive Aqua Fantasy din Kusadasi porneste de la 596 de euro de persoana.

Copiii se pot juca in piscine special amenajate, cu elemente de decor precum corabia piratilor, in timp ce adultii au la dispozitie 7 restaurante si 11 baruri.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#statiuni, #turisti, #familisti, #pachet, #turistic , #Pachete turistice