ANAT cere urgentarea implementarii legii tichetelor de vacanta

Vineri, 08 Mai 2009, ora 15:42
1984 citiri
ANAT cere urgentarea implementarii legii tichetelor de vacanta

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) doreste urgentarea implementarii legii tichetelor de vacanta, care in prezent este in dezbatere in Parlament, a declarat, vineri, la Targul de Turism Bucuresti, presedintele ANAT, Corina Martin, conform Newsin.

"Inca intampinam probleme cu implementarea legii tichetelor de vacanta. Speram sa se urgenteze implementarea acesteia si mai ales speram sa existe vointa poilitica in acest sens", a mai spus Corina Martin.

Acesta a subliniat ca turismul este o sansa pentru relansarea economiei romanesti.

Martin a adaugat ca turismul intern a inregistrat o usoara crestere de la inceputul acestui an, deoarece a beneficiat de campanii de promovare al caror rezultat s-a vazut de Paste si de 1 mai.

O alta initiativa care a ajutat turismul intern a fost campania de "Inscrieri Timpurii" prin care agentiile ANAT au vandut peste 12.000 de pachete de vacanta, in valoare de 15 milioane de lei, cele mai multe fiind pentru vacante pe litoral.

De asemenea, aceasta a precizat ca agentiile de turism in acest an de criza trebuie sa fie cat mai prezente pe piata.

"Este un an de criza, dar agentiile de turism nu trebuie sa reduca motoarele si trebuie sa fie cat mai prezente pe piata si la cat mai multe targuri de turism. Vrem sa dovedim clientilor ca o vacanta nu trebuie sa fie taiata de pe lista de cheltuieli", a mai adaugat Corina Martin.

La a treia editie a Targului de Turism Bucuresti, desfasurat in perioada 8-10 mai, in parcul Izvor, participa 46 de expozanti. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#anat, # tichete vacanta, # pachete turistice, # turism , #Pachete turistice