Atractii de pe plaiuri muscelene: Ce poti vizita in "orasul lui Negru Voda"

Joi, 07 Aprilie 2011, ora 17:56
3592 citiri
Atractii de pe plaiuri muscelene: Ce poti vizita in "orasul lui Negru Voda"

"Cu ocazia festivalului "Zilele Orasului" vom organiza concerte de muzica usoara, populara si pop, avem concert de fanfara, lansari de carte si expozitii de pictura. Cei care doresc sa viziteze Campulung Muscel in perioada festivalului se pot caza cu 80-100 lei/noapte, in functie de preferintele turistului", a declarat Iuliana Ungureanu, inspector la Primaria Campulung Muscel, intr-un interviu acordat 3idei.ro.

Muscelenii invita turistii romani de Zilele Municipiului Campulung, care se desfasoara in prejma zilei de Sf Ilie, care este patronul spiritual al orasului.

"Turistii care viziteaza orasul in aceasta perioada vor putea participa la intreceri sportive, concerte de muzica usoara si populara sau concert de fanfara. De asemenea, vom avea o zi dedicata premierii cetatenilor de onoare, olimpicilor nationali de la scolile si liceele din Campulung Muscel", adaugat Ungureanu pentru 3idei.ro.

O alta atractie a orasului Campulung Muscel este Festivalul de umor Tudor Musatescu.

Asa ca, daca va pasioneaza fotografia sau caricaturile, Campulung Muscel este locul ideal pentru o scurta vacanta.

Festivalul are loc in perioada 1-4 septembrie si va oferi atat localnicilor cat si turistilor expozitii de caricatura, grupuri de umor si satira si expozitii de fotografie umoristica.

Potrivit reprezentantului Primariei, ultima seara se va incheia cu un foc de artificii si o Gala a laureatilor care vor fi premiati la sectiunile inscrise in concurs.

"Persoanele care doresc sa se caze in Campulung Muscel in perioada celor doua festivaluri, pot alege una dintre numeroasele pensiuni din zona. Pretul unei camere varieaza intre 80-100 lei/noapte", a subliniat Iuliana Ungureanu in interviul acordat 3idei.ro.

Va intrebari de ce sa vizitati Campulung Muscel?

Campulungul a fost prima resedinta voievodala a Munteniei, inaintea Targovistei si inaintea Curtii de Arges. Printre cele mai importante obiective turistice se numara Manastirea Negru Voda, Muzeul de Etnografie si Folclor, Casa memoriala George Toparceanu, Gradina Publica Merci si Bulevardul Pardon.

Mai mult, la inceputul secolului XX, Campulung Muscel era considerat orasul cu cel mai curat aer din Romania.

Vezi video pe 3idei.ro

Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
#cazare campulung muscel, #festivaluri campulung muscel, #obiective turisitice campulung muscel, #pachete turistice, #turism romanescu, #vacanta, #vacanta in campulung muscel , #Pachete turistice